Минфин - Курсы валют Украины

Установить
18 июля 2016, 16:24 Читати українською

Під час «Ночі у Львові» у підземеллях Кредобанку відбувся музичний вечір

Кредобанк в черговий раз підтримав одну з найбільших подій культурного життя Львова – ХІ культурно-промоційний фестиваль «Ніч у Львові». У рамках проекту, що 15-17 липня відкрив двері найцікавіших об’єктів міста у нічний час, у підземеллі нового відділення банку в центрі Львова відбувся концерт класичної музики та світових хітів.

Під час другої ночі фестивалю, 16 липня, мешканці та гості міста відвідали підземні приміщення відділення Кредобанку на вул. Цеховій у Львові. На гостей чекав вечір класичної музики та світових хітів від львівського струнного квартету «Фенікс». У програмі концерту прозвучали класичні твори та мелодії з популярних кінофільмів, а також танго та мелодії українських композиторів. Вхід на концерт був вільний для всіх глядачів.

«Ніч у Львові» — одна з найцікавіших пізнавальних подій нашого міста, яка кожного разу відкриває щось нове і гостям Львова, і львів’янам.  Кредобанк як найбільший банк Західної України та банк, головний офіс якого вже понад 26 років працює у Львові, підтримує проект «Ніч у Львові» як добру традицію, – говорить  заступник голови Правління Кредобанк Даміан Раґан. – Цього разу ми приготували дві події – концерт у підвалах банку та проект «Кіно в парку з Кредобанком, який триватиме до кінця вересня. Сподіваємося, що подаровані нами події принесуть задоволення та гарний настрій усім глядачам».

Одинадцятий міський культурно-промоційний проект «Ніч у Львові», організований відділом промоції міста Львівської міськради, відбувся 15-17 липня. В його рамках відбулися більш як 100  різноманітних екскурсій та вистав. Фестиваль відкрився 15 липня органним концертом просто неба перед львівською Ратушею. Свої двері для відвідувачів уночі вперше відчинили меморіальний музей Михайла Грушевського, музей етнографії, митрополичі сади собору св. Юра, палац Бандінеллі та інші цікаві локації. За даними організаторів, заходи «Ночі у Львові» відвідали понад 33 тисячі львів’ян та гостей міста.   

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться