Минфин - Курсы валют Украины

Установить
24 июня 2016, 15:12 Читати українською

Клієнт Кредобанку відвідає Alfa Jazz Fest у Львові

Львів’янка Наталія Березюк, лікар та клієнт Кредобанку, перемогла в акції «Вигравай поїздку на Alfa Jazz Fest 2016 разом з MasterCard та Кредобанком і отримала головний приз акції – візит на заходи міжнародного джазового фестивалю Alfa Jazz Fest 2016, що відбувається 24-28 червня у Львові.

«Я дуже люблю джаз та намагаюся щороку відвідувати Alfa Jazz Fest у Львові, але цього року мені не вдалося придбати квитки. Дуже рада, що завдяки програмі MasterCard Rewards цього року я зможу не тільки відвідати фестиваль, а й побувати за його лаштунками», – говорить переможець акції Наталія Березюк. – Щиро вдячна Кредобанку та MasterCard за чудовий подарунок».  

Участь в акції «Вигравай поїздку на Alfa Jazz Fest 2016 разом з MasterCard та Кредобанком, що відбувалася з 1 квітня до 31 травня 2016 року, міг взяти будь-який картковий клієнт банку, що замовить безкоштовний подарунок-участь в акції з каталогу подарунків програми лояльності MasterCard Rewards. Візит на Alfa Jazz Fest включає квитки на двох на концерт на головній сцені фестивалю 25 червня, VIP-картка, що надає право відвідувати закриті заходи фестивалю та його преміум-зони, а також проживання у номері «люкс» в одному з львівських готелів та екскурсія містом.

Кредобанк надає своїм клієнтам не лише найсучасніші платіжні карти та надійність європейського банку в обслуговуванні, а й чимало подарунків за користування картою. Адже Кредобанк сьогодні чи не єдиний в Україні банк, який підключив до програми лояльності MasterCard Rewards всі платіжні карти для роздрібних клієнтів. Запрошуємо до нових перемог разом з MasterCard та Кредобанком, – говорить виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу Кредобанк Марцін Мазурек.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться