Минфин - Курсы валют Украины

Установить
6 июня 2016, 15:19 Читати українською

Кредобанк збільшує максимальний термін кредиту за продуктом «Рефінансування» до 60 місяців

З червня Кредобанк змінив умови продукту «Рефінансування» для фізичних осіб, відповідно до яких максимальний термін дії кредиту збільшено до 60 місяців.

Кредитний продукт «Рефінансування» для фізичних осіб дозволяє істотно зменшити щомісячний платіж за діючими споживчими кредитами. Максимальна сума кредиту на умовах продукту «Рефінансування» складає 100 тисяч гривень. Пропозицією можуть скористатися громадяни України віком від 21 до 75 років, що мають діючі кредити в будь-якому українському банку.

Для оформлення продукту необхідно надати паспорт громадянина України, довідку про присвоєння індивідуального номера платника податків та діючі кредитні договори. При оформленні кредиту на суму понад 20 тисяч гривень до пакету документів необхідно додати довідку про доходи за останні 3 місяці. Перевагою кредитного продукту є відсутність вимог щодо страхування життя і фіксований щомісячний платіж.   

«За рахунок збільшення максимального терміну кредиту за пропозицією рефінансування позичальники матимуть змогу ще істотніше зменшити щомісячний платіж за діючими кредитами, — говорить директор Департаменту споживчого кредитування Кредобанк Сергій Кірюхін. – Основними перевагами рефінансування від Кредобанку є відсутність вимог щодо страхування життя, фіксовані щомісячні платежі та відсутність санкцій за дострокове погашення».

Споживче кредитування є окремим напрямком діяльності в структурі бізнесу Кредобанку. Сьогодні банк пропонує роздрібним клієнтам кредити готівкою на суму до 20 тис гривень без довідки про доходи та до 100 тис гривень при наданні довідки про доходи за останні 3 місяці. Максимальний термін кредиту становить 60 місяців.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться