Минфин - Курсы валют Украины

Установить
20 апреля 2016, 18:10 Читати українською

«Діамантбанк» збільшив депозитний портфель

У першому кварталі 2016 року депозитний портфель фізичних осіб банку зріс на 200 мільйонів гривень та наразі  складає понад 2 мільярда гривень.

Найбільшу зацікавленість у вкладників на сьогоднішній день викликає депозит «Класика прибутку», який дає можливість отримати максимальну дохідність, передбачає можливість поповнення протягом всього терміну дії, а також зручні варіанти виплати відсотків.

Як зазначив Віце-президент з персональних фінансів «Діамантбанк» Юрій Саєнко: «В основі нашої співпраці із клієнтами, перш за все, лежить принцип партнерства, який передбачає довіру до банку та своєчасне виконання усіх зобов’язань перед клієнтом. Заради зручності та комфорту вкладників ми впроваджуємо нові рішення відповідно до потреб клієнтів та застосовуємо індивідуальний підхід до кожного вкладника. Також хочу зауважити, що наша пропозиція за вкладами в банківських металах є найвигіднішою на ринку (5% у золоті, 4% у сріблі). Завдяки довірі, конкурентоспроможним ставкам та врівноваженій політиці банку,  клієнти  обирають  нас як надійного фінансового партнера, про що свідчать цифри – понад 80% наших вкладників пролонгують свої депозитні договори на нові та збільшують строк їх дії».

Ознайомитись з повним переліком депозитних програм банку та спробувати зручність оформлення вкладу on-line за допомогою системи «Інтернет-банкінг» можна на офіційному сайті.  Довідки за  телефоном: 0 800 308 303.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться