Щорічно Мегабанк переглядає банківські продукти, спрямовані на сферу сільського господарства. Робимо це, щоб актуалізувати наші послуги під нинішні завдання і виклики, і щоб максимально спростити життя сільгоспвиробникам, принаймні щодо доступу до фінансування і банківського обслуговування.

Так з'явилася форма агроскорінга, яка дозволяє клієнту ввести показники свого бізнесу і через кілька хвилин отримати попереднє рішення про кредитування, а також консультацію кредитного експерта банку.

Або нова банківська послуга — «Форвардні операції суб'єктів господарювання, базовим активом за якими є іноземна валюта». Вона вже користується попитом серед клієнтів — сільгоспвиробників, які, з огляду на сезонність виробництва, вимагають хеджування ризиків зміни валютного курсу. Завдяки форвардними контрактами клієнти отримують можливість поліпшити планування своєї діяльності, фіксувати рівень прибутку, збільшити обсяг продажів і розширити коло контрагентів.

І попереду ще чимало нововведень і зручних послуг для виробників в сільському господарстві, які допоможуть вдосконалюватися і отримати доступ до найбільш ефективних технологій і методів роботи.