Завдяки Ingenico Lane / 7000 Ukrsibbank допомагає прогресивним компаніям швидше інтегруватися у цифрову економіку та покращити свої IT-процеси. Платіжна безпека, дружній дизайн, споживча привабливість дозволяє Lane/7000 трансформувати касовий вузол у пункт лояльності покупців. До того ж у власників таких сучасних терміналів є функція демонстрації мультимедійного контенту, що дозволить рекламувати на касі власні рішення або ж продавати медійну рекламну площу для постачальників.

Сучасний мультимедійний термінал підтримує всі методи платежів і забезпечує прийом транзакцій картками з чіпами та магнітними стрічками, разом з безконтактними NFC платежами, мобільними гаманцями, тощо. Це єдиний в Україні термінал, який отримав сертифікат PCI PTS 5x (PaymentCard Industry PIN Transaction Security).

Переваг користування POS-терміналами Ingenico Lane / 7000 існує багато, а найголовніше, що завдяки їх встановленню Ukrsibbank поліпшить вплив діяльності фінансових організацій на навколишнє середовище, адже сучасний термінал не використовує термопапір — завдяки інтеграції з касою друкується один чек за допомогою каси. Обов’язкова інтеграція з касою також стане важливим фактором для уникнення помилок касирів, прискорить час проведення платежів та дозволить збільшити кількість додаткових функцій при проведенні транзакцій.