Як будуть працювати продуктові мережі

У мережіСільпо змінили час роботи тих магазинів, які не працювали цілодобово.

«Ми скорегували час роботи не цілодобових магазинів, тепер багато з них відкриті з 9:00 до 22:00, щоб всі співробітники встигали доїхати на роботу до відкриття. Новий графік не вплине на доступність товарів і сервіс для гостей,» — повідомила керівник департаменту корпоративних комунікацій Fozzy Group Ніна Міщенко.

Прес-служба супермаркету Ашан повідомила, що мережа поки працює як зазвичай, але можуть бути зміни.

«Наші магазини працюють в стандартному режимі. У зв'язку з обмеженнями транспортних переміщень можливі локальні коригування роботи в останній час — вся актуальна інформація по кожному магазині є в колл-центрі, а також у разі зміни графіка буде розміщена в магазинах.»

На офіційному сайті ТЦ МETRO Cash&Carry Україна з'явилася інформація про те, що компанія зберігає звичний графік роботи у всіх торгових центрах. Київські магазини МETRO працюють з 06:00-22:00, графік роботи ТЦ в інших містах можна подивитися на офіційному сайті компанії.

Читайте також:Всі на карантин: В Україні зачинене метро, не ходять потяги, автобусні перевезення припинені

Супермаркети NOVUS скорочують години своєї роботи. «Ми піклуємося про наших працівників, які щодня забезпечують роботу магазинів, наповнюють полиці товарами і обслуговують вас, тому приймаємо всі необхідні заходи, в тому числі організацію транспорту, щоб працівники могли безпечно дістатися до магазину і в свої будинки після роботи. У зв'язку з цим, з 18 березня 2020 року магазини мережі NOVUS будуть працювати кожен день з 9:00 до 22:00», — повідомила прес-служба.

Прес-служба «АТБ-маркет» повідомила про те, що буде працювати в штатному режимі. 

Нагадаємо

  • Компанія «АТБ-Маркет» з 18 березня обмежила продаж товарів в одні руки.
  • Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства кожні два дні буде робити огляд торговельних мереж на наявність там значущих продтоварів, а також стежити за цінами на них.

  • В Україні карантин введено з 12 березня, з 17 березня він посилено працюють тільки продуктові магазини, аптеки, АЗС; транспорт обмежений, кордони закриті.