Що обіцяє уряд

Прем'єр пообіцяв, що в найближчі п'ять років «дороги стануть символом росту і розвитку України», а з корупцією в галузі буде покінчено.

Також стало відомо, що цього року Мінінфраструктури встановить понад 200 комплексів автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху на дорогах державного значення. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Читайте також: МВС планує підвищити штрафи за порушення ПДР майже в 20 разів

Плани Ярославського

Бізнесмен, власник групи DCH Олександр Ярославський повідомив, що планує зайти на ринок дорожньо-ремонтних робіт і в 2020 році освоїти $100-200 млн.

«Думаю, це буде близько $100-200 млн, максимум $300 млн… Я давно готувався до цього, знав, що ми будемо в цьому брати участь, просто чекав план уряду», – зазначив він і додав, що обсяг будівництва доріг складе відповідно від 100 до 300 км автодоріг з розрахунку $1 млн за 1 км.

Читайте також: За станом доріг можна буде стежити через смартфон

За словами бізнесмена, у групі DCH буде створено окремий підрозділ, який буде курувати будівництво доріг.

Читайте також: Укравтодор має намір випустити єврооблігації в 2020 році

Раніше повідомлялося

  • 15 січня Кабінет міністрів затвердив перелік доріг, які будуть будувати і ремонтувати в 2020 році. Повідомлялося, що загальний обсяг фінансування таких робіт складе 31,53 мільярдів гривень.
  • Укравтодор запустив онлайн геоінформаційну систему, за допомогою якої можна буде відстежувати стан дорожнього покриття та ремонту доріг.

Отримай 10% кешбека при оформленні автоцивілки