За оцінками експертів, попит на довгострокові позики та кредити підприємствам значно збільшився — драйверами попиту стали потреби бізнесу в оборотному капіталі та коштах для інвестицій. Розуміючи потреби своїх клієнтів, Ukrsibbank BNP Paribas Group покращує умови кредитування, знижуючи відсоткову ставку, тим самим підвищуючи доступ до додаткових ресурсів представникам середнього і малого бізнесу.

«Розвиток і зростання сектору СМБ для економіки України дуже важливий, саме тому  банк пропонує найвигідніші умови на українському ринку кредитування СМБ — ставку 15,9% річних у гривні при кредитуванні на поповнення обігових коштів, на фінансування поточної діяльності компанії, покупку обладнання, транспорту і нерухомості», — говорить Заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group Костянтин Лежнін.

Кредити на поповнення обігових коштів – це один з найефективніших інструментів розвитку СМБ. Серед переваг обслуговування Ukrsibbank прозорі критерії оцінки позичальників та професійна експертиза міжнародного банку.

Більше інформації за посиланням.