Цікаво взяти участь? Ділимося подробицями, як це зробити.

Фінансовий портал «Мінфін» більше 4 років допомагає банківським вкладникам заробляти більше на депозитах. Наприклад, учасники нашої акції «Бонус до депозитів» можуть отримати до +2% річних до базової ставки.

Цієї осені ми проводимо нову акцію: ті, хто оформить вклад у одному з банків-партнерів «Мінфіна», зможуть виграти від 1500 до 25 000 гривень.

Банки-учасники акції

В акції беруть участь Укрсиббанк, ПУМБ, Кредит Дніпро, Банк Січ, Ідея Банк, Агропросперіс.

Для участі у розіграші грошових призів потрібно: 

  • оформити заявку на сайті «Мінфіна»
  • відкрити депозит в одному з зазначених вище банків в період з 15 жовтня по 15 грудня 2019 року.

Акція проводиться на території України (крім АР Крим, і непідконтрольних територій України в Донецькій, Луганській області).

Призовий фонд акції

Загальний призовий фонд складає 50 000 грн. Його розділять серед 13 переможців:

  • Переможець акції отримає приз — 25 000 грн.

  • Ще двоє учасників — по 5 000 грн.

  • Також будуть розіграні 10 призів по 1500 грн.

Як зареєструватися для участі в акції: 4 простих кроки

Крок № 1. Обрати серед банків-учасників акції банк, у якому ви хочете оформити депозит. Повний список банків у розділі «Розіграш від ТОП банків».

Крок № 2. Створити заявку на сторінці сайту minfin.com.ua, вибравши потрібний банк зі списку. У заявці вказати ПІБ, місто проживання та контактні дані вкладника.

Крок № 3. Протягом 30 календарних днів з дати подачі заявки відкрити депозит. Мінімальна сума вкладу стартує від 15 тис. грн або 600 доларів/євро, мінімальний термін — від 3 місяців. Для відкриття рахунку достатньо мати при собі паспорт та код платника податків (ІПН).

Крок № 4. Підтвердити відкриття депозиту. Для цього потрібно заповнити форму на спеціальній сторінці «Мінфіна».

Визначення переможців та вручення грошових призів

Розіграш призів буде проходити з 15 по 31-е грудня 2019 року. Переможців визначимо за допомогою сайту random.org, який обере номери депозитів зі списку випадковим чином. «Мінфін» опублікує імена переможців на сторінці акції до 4 січня 2020 року.

Протягом 5 календарних днів після оголошення результатів організатор зв'яжеться з вкладниками, що перемогли в розіграші. Призові суми, за вирахуванням податків, надійдуть на рахунки клієнтів протягом 10 робочих днів.