Із 4 березня 2019 року з метою мінімізації ризиків виникнення несанкціонованих платежів банк «Південний» запускає функціонал OTP-підтверджень (one-time password) в інтернет-банкінгу для юросіб iFOBS.

OTP-підтвердження будуть вимагатися для платіжних доручень у національній валюті, які, на думку систем безпеки банку, потребують додаткової перевірки. У разі появі в системі підозрілих платежів користувачам-верифікаторам* буде приходити SMS-повідомлення про необхідність підтвердження платежу в системі iFOBS. Для підтвердження платежу потрібно буде зайти в систему, зробити запит на одноразовий пароль і ввести його в спеціальне поле.

Нові клієнти будуть підключатися до цього функціонала автоматично під час укладання договору. Наявним клієнтам необхідно обов’язково в термін до 01.05.2019 надати в банк підписані Додатки № 1 до Договору на обслуговування з використанням системи дистанційного обслуговування iFOBS (нового формату) за користувачами, яким надається право ОТР-підтвердження платіжних доручень.

Детальніше з функціоналом і вимогами під час підключення можна ознайомитися в «Правилах банківського обслуговування юридичних осіб, суб’єктів підприємницької діяльності та фізичних осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність з використанням системи дистанційного обслуговування iFOBS  банку «Південний».

За додатковою інформацією просимо звертатися до менеджера вашого відділення.

* Користувачі, яким, згідно з угодою, надається право ОТР-підтвердження платіжних доручень від імені клієнта.