Нагадаємо акція «Срібна монетка» проходить з 17 липня по 17 жовтня 2018 року — протягом трьох місяців UKRSIBBANK BNP Paribas Group разом зі своїми клієнтами збирають кошти на організацію інклюзивного середовища, яке сприятиме розвитку та навчанню дітей з синдромом Дауна. Це вже дев’ятий проект, який банк позитивних змін щороку реалізовує спільно з Всеукраїнською благодійною організацією (ВБО) «Даун Синдром».

UKRSIBBANK рухається у бік позитивних змін, які навряд чи можливі без доброзичливих ініціатив. Ми прагнемо зробити світ трішечки кращим, тому ведемо активну соціальну діяльність і намагаємося допомогти тим, хто потребує нашої підтримки. Вже дев’ятий рік поспіль ми підтримуємо акцію «Срібна монетка» і нам приємно бачити позитивні результати — як «Срібна монетка» здобуває своїх прихильників. Нам приємно, що деякі клієнти вже впізнають благодійний проект та постійно підтримують «Срібну монетку», також ми радіємо й тим, хто вперше приєднався.

Кожен бажаючий може підтримати ініціативу, зробивши «внесок» у спеціальні бокси у майже 300 відділеннях UKRSIBBANK та отримати у символічний подарунок наліпку «Я підтримую!». Також кошти можна перерахувати на користь ВБО «Даун Синдром» 26004265663403, МФО 351005 АТ «УКРСИББАНК». Підтримати акцію можна й онлайн в один клік через офіційний сайт ВБО «Даун Синдром». Крім того, в UKRSIBBANK можна замовити платіжну картку «Срібна монетка». Щокварталу банк з власних коштів перераховує на рахунок організації «Даун Синдром» 1% від суми усіх розрахунків, здійснених клієнтами з використанням цих карток.