Що таке онлайн-кредитування

Подібна послуга, що з'явилася відносно недавно, з розвитком і широким поширенням інтернету, припускає оформлення і отримання позики без особистого візиту в офіс компанії — видалено. Зробити це можна на офіційному сайті мікрофінансової організації, скориставшись практично будь-яким пристроєм, що забезпечує стабільний вихід в інтернет. У іншому онлайн-кредит схожий на звичайну мікропозику. Сума видається невелика (від декількох тисяч до декількох десятків тисяч гривен) на короткий термін (від тижня до місяця). Процедура розгляду заявки і винесення схвалення максимально проста і швидка. Це дозволяє позичальникові вирішити виниклі фінансові труднощі вже в день звернення.

Кому потрібний мікрокредит

Особливість мікрокредитування в тому, що МФО практикують максимально лояльне відношення до позичальників. Тому оформити і отримати кредит можна з мінімальними витратами часу і сил без великого пакету документів, поручителів і запоруки. Для подання заявки і оформлення досить діючого паспорта громадянина України і коду платника податків.

Також існує віковий ценз. У компанії MyWallet він складає 20-65 років. При заповненні заявки на позику клієнт повинен вказати розмір і джерело постійного доходу (без обов'язкового документального підтвердження). Це є гарантією того, що засоби будуть повернені. Оскільки перевод здійснюється видалено, то позичальник повинен мати банківську карту або рахунок, відкритий у будь-якому з банків України, куди і поступлять гроші. Щоб уникнути шахрайства і/або помилок, карта або рахунок проходять процедуру верифікації — для підтвердження того, що вони дійсно належать позичальникові. Лояльне відношення компаній до своїх клієнтів дозволяє отримувати кредити навіть у разі поганого кредитного рейтингу. Це дуже важливо для тих громадян, хто раніше мав прострочення або заборгованості по виплатах, а також має кредити зараз. Зазвичай банківські організації відмовляють таким клієнтам, як неблагонадійним, навіть якщо ті надають усі необхідні документи і заставне майно. Звернення в MyWallet у такому разі виглядає правильним і логічним рішенням.

Коли краще звернутися в MyWallet

Сервіс онлайн-кредитування MyWallet розрахований на тих громадян України, хто зазнає фінансові труднощі, що вимагають негайного рішення. Непередбачені витрати, витрати на ремонт автомобіля або лікування, а також банальна затримка заробітної плати часто призводять до дефіциту в сімейному бюджеті. У компанії ТОВ Воллет можна отримати до 10 000 гривен на строк до 30 календарних днів на вигідних умовах. Щоб скористатися сервісом, потрібно бути зареєстрованим користувачем на сайті. Для цього просто пройдіть процедуру реєстрації, вказавши робочий контактний телефон і email, і авторизуйтеся. Після цього в особистому кабінеті можна буде подати заявку на кредит. Для цього заповните анкету, вказавши контактні дані і особисту інформацію, і прикладете фотографію діючого паспорта. Система повідомить вас про прийняте рішення впродовж 15-20 хвилин, після чого ви зможете отримати гроші на карту практично моментально.