Акція триває з 1 грудня 2017 року по 12 січня 2018 року.

«Спеціально до дня народження банку і напередодні новорічних свят ми вирішили порадувати постійних та нових клієнтів банку. Оформивши акційний депозит «Новорічні смаколики», наші клієнти зможуть примножити свої кошти з додатковою прибутковістю. Крім того, приємним доповненням до цього буде солодкий святковий подарунок», – зазначив директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний» Артем Семейнов.

Депозит можна оформити строком на 6 місяців як у національній, так і в іноземній валютах, з виплатою процентів щомісячно або наприкінці строку. Ставки за акційними вкладами: до 14,50 % річних за вкладами в гривнях, до 3,75 % річних за вкладами в доларах США, до 2,75 % річних за вкладами в євро. Крім того, всі клієнти, що оформили вклад «Новорічні смаколики», отримають солодкий подарунок.

Кожен клієнт, який уклав договір за акційним депозитом «Новорічні смаколики», автоматично стає учасником акції. Згідно з її умовами, вкладник має можливість отримати подарунок при оформленні нового вкладу або при переоформленні (повторному розміщенні) вкладу в розмірі 100 % на умовах акційного вкладу «Новорічні смаколики».

Банк успішно працює в фінансовому секторі з 1993 року і є однією з найбільших фінансових установ з українським капіталом. Вже протягом 24 років банк демонструє зростання ключових фінансових показників і тільки збільшує свій статутний капітал. Також у рейтингу НБУ банк займає лідируючі позиції за обсягом активів. Як розповіли в прес-службі фінансової установи, агентство «Кредит-Рейтинг» у черговий раз підтвердило високий рейтинг надійності депозитних вкладів у банку «Південний».

Оформити акційний вклад можна в будь-якому відділенні банку. Детальну інформацію про акційну депозитну програму «Новорічні смаколики» можна дізнатися за посиланням, а також за телефоном Контакт-центру: 8 0482 307030 або у менеджерів у будь-якому відділенні банку.