Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Ківерці, вул. Паркова,10

Адреса:
Волинська область, Ківерці, вул. Паркова,10
Телефон:
+38 (089) 226-32-92
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
28 січня 2020, 0:02
Мій батько пенсіонер знімав пенсію за кілька місяців з банкомата ощадбанка 23.01.2020р. Банкомат зі всієї сумми видав 800грн. 100гривенними купюрами. З яких одна була пошкоджена і яку він хотів обміняти на касі, на що йому відповіли що вона щей фальшива, і не прийняли, хоча в нього був чек про зняття. Його товариш порекомендував звернутись до начальника відділення, що він і зробив на свою голову. В той день він був не сам, а глядів внука (тобто мого сина 7 років). Начальниця відділення заявила в поліцію що він приніс 100гривенну купюру фальшиву і йому інкримінують підробку і збут фальшивих грошей. Протримали його з внуком більше чотирьох годин у відділенні. А слідчий просто в очі сказав згадуй де давали здачу бо такого бути не може. Хоча і я був свідком що після банкомата у нього була ця надірвана купюра. Крім знятої сумми жодної купюри у нього в портмане не було. Скажіть мені як можна довіряти такій прогнившій банківській системі якщо навіть сліпого пенсіонера обвинувачують у підробці і збуті фальшивих грошей які він зняв в банкоматі, а довести цього не може???
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
28 січня 2020, 11:42
Доброго дня! Ваш батько може написати заяву у відділенні банку для проведення службового розслідування. Проте хочемо повідомити, що перед завантаженням до банкомату, всі купюри проходять перевірку.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Ківерці, вул. Паркова,10. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Ківерці, вул. Паркова,10- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.