Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 квітня 2024, 14:40

Зустрічайте Expirenza 2.0!

Більшість з вас вже знайомі з Expirenza — сервісом monobank для ресторанів, який за QR-кодом надає можливість зручно переглядати меню, залишати відгуки та оплачувати рахунок в закладах. На даний момент до сервісу підключено 1700+ закладів по всій Україні.

Однак банк не звик стояти на місці та сьогодні презентує вам Expirenza 2.0 — мобільний застосунок для тих, хто любить ходити у кафе, бари та ресторани. Які функції він включає:

  • Підбір закладу із переліку підключених, перегляд меню та онлайн-бронь столиків.
  • Миттєва оплата рахунку та чайових.
  • «Їжлисти» — добірки з порадами, куди піти та що спробувати. Ми вже розмістили в застосунку Їжлисти від відомих рестораторів і шеф-кухарів. Але свій Їжлист може створити кожен та поділитися ним з друзями та усіма в застосунку!
  • Ми передбачили функцію «Частування», яка допоможе вам проявити турботу про своїх близьких навіть на відстані. Ви зможете замовити страви в закладі, оплатити їх в застосунку та навіть забронювати столик для людини, аби вона насолодилася ними в зручний час.

Завантажуйте застосунок Expirenza в Google Play / App Store та тестуйте вже зараз.

А якщо вашого закладу досі немає в Expirenza, тоді скоріше подавайте заявку за посиланням, менеджери monobank зв'яжуться з вами та допоможуть з підключенням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися