В своем отзыве Ирина рассказывает о неудачной попытке пожертвовать деньги для благотворительного фонда через отделение Ощадбанка в г. Каменское.

Далее «Минфин» приводит рассказ автора языком оригинала.

«Учні школи, у якій я працюю, долучилися до Всеукраїнської благодійної акції «Монетки діткам» БФ «Таблеточки». Мета акції – збір коштів на допомогу. Сама назва акції говорить, що збираються монетні гроші. За тиждень наші діти назбирали близько 5 тисяч гривень і відсортували за номіналом.

Гроші необхідно було покласти на рахунок в «Ощадбанку». Персонал відділення банку спочатку відправляв мене в інший банк, бо: «У нас сейчас идет «монетизация», и это является приоритетом, а вы отвлекаете моего кассира от работы, создаете очередь». Хочу зазначити, що жоден відвідувач з черги своє обурення не висловлював, бо чули на що підуть ці гроші.

Потім зламався лічильний апарат на сумі близько 500 грн. (і це з 5000 грн.)! Інший лічильний апарат робітники банку запустити не змогли, тому припинили приймати гроші. Як я повинна повертатися назад до школи з монетками масою близько 90 кг, їх зовсім не турбувало. Зазначу, що в банк мене привіз на власному автомобілі мій чоловік, а потім поїхав на роботу. Більше того, винною у поломці лічильного апарату назвали мене, бо нібито гроші були зі сміттям. Мій висновок: напевно, монети потрібно було не тільки відсортувати за номіналом, але ще й помити!

Так закінчилась моя спроба скористатися послугами «Ощадбанку» з благодійною метою» - рассказала Ирина.

Новые правила

С апреля 2019 года правила программы «Лучший отзыв месяца» изменились. Мы, как и прежде, дарим 3 000 грн автору отзыва, который считаем самым интересным или полезным для других читателей.

Но «Минфин» больше не будет разыгрывать два приза по 1 000 грн с помощью системы random.org. 

Как стать участником программы «Лучший отзыв месяца»

  • Зарегистрироваться на сайте «Минфина».
  • Оставить реальный отзыв, который касается обслуживания в действующем банке. Наши модераторы тщательно проверяют все отзывы на достоверность.

Больше о правилах «Лучшего отзыва месяца» читайте здесь.