В онлайн-голосуванні брали участь споживачі фінансових послуг, експертне журі та організатор конкурсу – редакція електронного видання PaySpace Magazine. У щорічній премії PSM Awards 2019 узяли участь 256 компаній та експертів у 21-й номінації. Серед них – monobank, Portmone, Visa Cashless Forum, OLX, «Цитрус», Apple Pay та інші.

«Не зупинятися на досягнутому і розробляти найкращу альтернативу в бізнесі – такий підхід у менеджменті змін допомагає нам рухатися вперед і завойовувати лояльність нових клієнтів. Ми динамічні та за запитом бізнесу впроваджуємо інноваційні рішення. У 2019-му, наприклад, ввели в компанії політику зближення з GDPR і запустили сервіс «Поскаржитися на оператора». На найближчий рік запланований реліз 5 нових продуктів. Ми впевнено йдемо до нашої мети – стати номером один у сегменті fintech», – коментує CEO Moneyveo Альона Андронікова.

Для Moneyveo бути кращим сервісом – означає виправдовувати і випереджати очікування користувачів. Компанія допомагає людям долати тимчасові фінансові труднощі, дає можливість кожному досягти мети, втілити мрію, не зупиняючись на півдорозі через брак коштів.