Нині клієнтом банку є практично кожен другий українець, що купує автомобіль у кредит. У березні Кредобанк запровадив нові акційні умови кредитування для автомобілів марки КІА, а також зробив ще привабливішими кредитні програми для моделей Nia та Sorento. Банк також активно розвивав кредитування купівлі транспортних засобів на вторинному ринку та кредити на споживчі потреби під заставу автомобілів – зокрема, протягом першого кварталу нинішнього року такими кредитними продуктами скористалися майже в 4 рази більше клієнтів, ніж у аналогічному періоді 2016 року.

Сьогодні Кредобанк пропонує повний спектр послуг з автокредитування для фізичних осіб, серед яких – придбання автомобілів на первинному та вторинному ринку, кредити на поточні потреби під заставу транспортних засобів, а також фінансовий лізинг автомобілів як для громадян, так і для юридичних осіб. Банк має спеціальні кредитні програми для популярних на українському ринку моделей автомобілів спільно з провідними вітчизняними дилерами, серед яких – корпорації «Укравто», «АІС», «Богдан-Авто Холдинг», «Єврокар», «Peugeot Citroen Ukraine» та інших.

Кредобанк — один з небагатьох українських банків, який реально видає кредити на купівлю автомобілів, – говорить директор департаменту автокредитування Кредобанку Олександр Кушлик. – Сьогодні ми пропонуємо українцям не тільки ще більш привабливі умови кредитування, а й просте оформлення та додаткові переваги завдяки програмам співпраці з провідними автодилерами. Все це допомагає українцям здійснити мрію про власне авто».

Автокредитування є одним з пріоритетів Кредобанку та існує в структурі банку як окремий напрямок вже 5 років. За цей час банком було видано більш як 15 тисяч автокредитів на загальну суму 3,2 млрд гривень. Лише у 2016 році банком було видано автокредитів на 1,173 млрд гривень. Банк співпрацює більш як з 500 автосалонами та найбільшими страховими компаніями України.

Детальніше з умовами кредитування купівлі автомобілів можна ознайомитись тут.