Дам’ян Раґан працює в Кредобанку з 2014 року, коли його було призначено на посаду заступника голови правління банку. Відповідає за вертикаль продажу. В Кредобанк прийшов з позиції виконавчого директора напрямку роздрібного бізнесу (індивідуальні клієнти та малі й середні підприємства) Nordea Bank Polska S.A., що у 2013 році увійшов до складу групи капіталу PKO Bank Polski.

Дам'ян Раґан розпочав свою кар’єру в банківській сфері у 1997 році з позиції директора філії банку Pekao S.A. у м. Ланьцут (Польща). У 2001-2005 роках працював директором департаменту малих та мікропідприємств, а також директором регіону VIP та SME банку Pekao S.A. у Варшаві. З 2005 до 2011 року був директором макрорегіону роздрібного бізнесу та директором вертикалі дистрибуції (індивідуальні клієнти, малі та середні підприємства) банку BPH S.A. (Варшава, Польща). Закінчив Головну комерційну школу у Варшаві за спеціальністю «банківська справа» у 1993 році та Школу банківської справи університету Колорадо (США) у 1999 році. У 2008 році отримав диплом магістра ділового адміністрування (Executive MBA) Варшавської Політехніки та Лондонської школи економіки.

З 2015 року Дам’ян Раґан є заступником голови Ради Міжнародного товариства польських підприємців в Україні (на громадських засадах).