Під час концерту звучала як музика Мирослава Скорика, так і всесвітньо відомі твори композиторів ХІХ-ХХ століть, які за характером та творчим почерком наближені до творів Мирослава Скорика – музика видатних французьких композиторів-імпресіоністів Клода Дебюссі та Моріса Ревеля, італійського скрипаля-віртуоза та композитора Ніколо Паганіні та американського композитора Джорджа Гершвіна. Твори виконував Одеський національний філармонічний оркестр, піаніст Йожеф Ермінь та віолончеліст Олександр Пірієв. Диригентом концерту виступив художній керівник та головний диригент Національного Одеського філармонічного оркестру Хобарт Ерл.

«Світова прем’єра нового твору видатного українського композитора та легендарного львів’янина Мирослава Скорика має важливе значення у музичному житті України. Ми з приємністю підтримали проект «Три С» в Одесі, аби познайомити одеситів та гостей міста з творчістю Мирослава Скорика у виконанні музичних зірок світового рівня, — розповідає член правління Кредобанк Максим Ващук. – Одеса є одним із важливих регіонів присутності Кредобанку, і нам особливо важливо презентувати тут не лише якісні банківські послуги, а й цікаві відкриття у сфері культури.»

Мирослав Скорик – відомий український композитор, автор опер, балетів та популярних пісень, серед яких – перший український твіст «Не топчіть конвалій» та  блюз-танго «Намалюй мені ніч». Брав безпосередню участь у створенні культового українського фільму «Тіні забутих предків» Сергія Параджанова. Мирослав Скорик – єдиний в Україні композитор, який пише знакові віолончельні концерти. За Концерт №1 він був удостоєний Державної премії України імені Тараса Шевченка в 1987 році. Кредобанк виступив генеральним партнером двох концертів у рамках світової прем’єри М.Скорика – у Львові та Одесі.