Отримати Effie Awards – дуже почесно. Це найбільша в Україні нагорода в галузі маркетингових комунікацій. На розгляд суддів була подана кампанія, підготовлена Moneyveo спільно з рекламною агенцією Havas Ukraine.

«Ми зробили серію гумористичних роликів з Дядею Жорою, і в пісенному жанрі репу показали релевантні ситуації для мікрокредитування. Популярність кампанії дала результати, що перевищили планові: за 1,5 місяця майже вдвічі збільшилося знання нашої реклами та значно зросли фінансові показники», – підкреслює директор з маркетингу Moneyveo.

Роботу оцінювали провідні маркетинг-спеціалісти, які працюють у компаніях-рекламодавцях, топ-менеджери комунікаційних агенцій, медіа-експерти, дослідники, консультанти. У результаті були сформовані рейтинги, у яких проект Moneyveo посів 3-тє місце у категорії «Банківські, фінансові та страхові послуги».

Урочиста церемонія нагородження відбулася 12 грудня у конгрес-центрі Mercure Congress Centre. Moneyveo дуже радіє отриманій Effie та обіцяє наступного року порадувати усіх новими цікавими проектами.

Підібрати кредит також можна за допомогою сервісу finance.ua.