Інцидент стався у Харкові.

Водій автомобіля ВАЗ, цивільну відповідальність якого застраховано Страховою групою «ТАС», не врахував дорожню обстановку та, виконуючи обгін, допустив зіткнення з автівкою Honda Pilot.

За висновком експертів, обсяг збитків, заподіяних потерпілому внаслідок пошкодження його автомобіля, склав 270 000 грн. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи та визнавши подію страховою, в рамках своїх зобов‘язань за полісом обов‘язкової «автоцивілки» оперативно виплатила максимально можливе за законом відшкодування в розмірі 100 000 грн.

Втім, компенсувати потерпілому з власної кишені решту суми збитку винуватцю ДТП не довелось – завдяки вчасно оформленому в СГ «ТАС» договору «Повний автозахист», що включає в себе в тому числі й програму «Автоцивілка +», якою передбачено відшкодування страховиком збитків в сумі, що перевищує максимальний ліміт відповідальності за полісом обов‘язкової «автоцивілки». Таким чином, Страхова група «ТАС» в повному обсязі відшкодувала потерпілому збитки, заподіяні йому з вини клієнта команії.

Нагадаємо, комплексний договір «Повний автозахист», розроблений фахівцями Страхової групи «ТАС», є унікальним на вітчизняному страховому ринку, адже захищає автовласника від всіх негараздів, що можуть статися в дорозі. Так, договір включає в себе, насамперед, програму «Легке КАСКО», що забезпечує захист клієнта на випадок знищення або викрадення його автомобіля. Крім того, в рамках програми «Автоцивілка плюс» СГ «ТАС» забезпечує додатковий захист цивільної відповідальності свого клієнта на випадок ДТП з його вини, покриваючи збитки, заподіяні третім особам, що перевищують ліміт відповідальності страховика за полісом обов’язкової «автоцивілки». В свою чергу, за програмою «Дорожній амулет», що також входить в пакетний договір «Повний автозахист», СГ «ТАС» забезпечує захист здоров’я водія в разі ДТП, покриваючи витрати на організацію та оплату необхідної йому медичної допомоги.

І приємним бонусом для власників договору є «Сервісна картка», що дозволяє цілодобово отримувати консультаційну підтримку з боку СГ «ТАС». Крім того, картка гарантує власникові договору своєчасну організацію страховиком необхідної технічної, медичної та юридичної допомоги. Таким чином, договір «Повний автозахист» забезпечує всебічний захист автовласника на дорозі — й, до того ж, в тих межах, що необхідні саме йому, адже в рамках договору кожен клієнт компанії може в залежності від власних потреб комбінувати різні опції та набори страхових ризиків, обираючи те рішення, що оптимально відповідає саме його вимогам до страхового захисту.