Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 червня 2018, 12:13

СГ «ТАС» виплатила 270 тис. грн за «автоцивілкою»

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС». Так, 270 000 грн було перераховано власникові автомобіля Honda – його транспортний засіб було пошкоджено з вини страхувальника СГ «ТАС».

Інцидент стався у Харкові.

Водій автомобіля ВАЗ, цивільну відповідальність якого застраховано Страховою групою «ТАС», не врахував дорожню обстановку та, виконуючи обгін, допустив зіткнення з автівкою Honda Pilot.

За висновком експертів, обсяг збитків, заподіяних потерпілому внаслідок пошкодження його автомобіля, склав 270 000 грн. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи та визнавши подію страховою, в рамках своїх зобов‘язань за полісом обов‘язкової «автоцивілки» оперативно виплатила максимально можливе за законом відшкодування в розмірі 100 000 грн.

Втім, компенсувати потерпілому з власної кишені решту суми збитку винуватцю ДТП не довелось – завдяки вчасно оформленому в СГ «ТАС» договору «Повний автозахист», що включає в себе в тому числі й програму «Автоцивілка +», якою передбачено відшкодування страховиком збитків в сумі, що перевищує максимальний ліміт відповідальності за полісом обов‘язкової «автоцивілки». Таким чином, Страхова група «ТАС» в повному обсязі відшкодувала потерпілому збитки, заподіяні йому з вини клієнта команії.

Нагадаємо, комплексний договір «Повний автозахист», розроблений фахівцями Страхової групи «ТАС», є унікальним на вітчизняному страховому ринку, адже захищає автовласника від всіх негараздів, що можуть статися в дорозі. Так, договір включає в себе, насамперед, програму «Легке КАСКО», що забезпечує захист клієнта на випадок знищення або викрадення його автомобіля. Крім того, в рамках програми «Автоцивілка плюс» СГ «ТАС» забезпечує додатковий захист цивільної відповідальності свого клієнта на випадок ДТП з його вини, покриваючи збитки, заподіяні третім особам, що перевищують ліміт відповідальності страховика за полісом обов’язкової «автоцивілки». В свою чергу, за програмою «Дорожній амулет», що також входить в пакетний договір «Повний автозахист», СГ «ТАС» забезпечує захист здоров’я водія в разі ДТП, покриваючи витрати на організацію та оплату необхідної йому медичної допомоги.

І приємним бонусом для власників договору є «Сервісна картка», що дозволяє цілодобово отримувати консультаційну підтримку з боку СГ «ТАС». Крім того, картка гарантує власникові договору своєчасну організацію страховиком необхідної технічної, медичної та юридичної допомоги. Таким чином, договір «Повний автозахист» забезпечує всебічний захист автовласника на дорозі — й, до того ж, в тих межах, що необхідні саме йому, адже в рамках договору кожен клієнт компанії може в залежності від власних потреб комбінувати різні опції та набори страхових ризиків, обираючи те рішення, що оптимально відповідає саме його вимогам до страхового захисту.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися