Генеральний директор Facebook Марк Цукерберг повідомив про свою пильну увагу до питань безпеки соціальної мережі. Це пов'язано з масовими фейковими новинами, особливо навколо останніх президентських виборів в США.

Квартальні результати FB

Найбільше зростання в минулому кварталі показала рекламна виручка, яка підскочила на 49% до 10.14$ млрд, в порівнянні з 6.8$ млрд за аналогічний період минулого року. Згідно з даними, кількість активних щоденних користувачів соц.мережі виросло на 16% до 1.37 млрд. чоловік.

Кількість щомісячних активних користувачів також виросла на 16%, досягнувши відмітки в 2.07 мільярда чоловік. Доходи від мобільної реклами, які складають 88% від загальної рекламної виручки компанії, виросли на 84%.

Марк Цукерберг сказав, «Наше суспільство продовжує рости і наш бізнес росте разом з ним. Але нічого не має значення, якщо наші сервіси використовуються не в цілях зближення людей. Ми з усією серйозністю відносимося до відвертання зловживань на наших платформах. Ми інвестуємо величезні кошти у безпеку, яка вплине на нашу прибутковість. Захист нашого суспільства набагато важливіше збільшення нашого прибутку».

Оновлення систем безпеки Facebook

На останніх судових слуханнях, віце президент і генеральний радник Facebook Колін Стретч сказав, «Сьогодні в нашій команді приблизно 10,000 чоловік працюють над питаннями безпеки. Ми продовжимо інвестувати у безпеку і подвоїмо цю суму до кінця 2018 року».

Щоб отримувати більше новин, підписуйтесь на Trade12. Компанія пропонує щоденні огляди Форекс, фондових ринків, сировинних товарів і економіки.