Ситуація з COVID-19 в Україні може негативно вплинути на фінансове становище або погіршити платоспроможність кожного, що, у свою чергу, може призвести до виникнення боргів. В цей час Dinero вважає за обов'язок прийти на допомогу своїм клієнтам. Компанія не застосовуватиме ніяких штрафних санкцій до клієнтів, які в період з 20 березня по 30 квітня не встигнуть погасити заборгованість.

У Dinero сподіваються, що ця поступка спростить вирішення актуальних фінансових питань клієнтів під час карантину. Незалежні від користувачів обставини не мають впливати на кредитну історію або зіштовхувати у боргову яму.

Проте, клієнти мають дотримуватися фінансової дисципліни та виконувати решту своїх обов’язків, передбачених фінансовим договором. Попри відміну штрафних санкцій позичальники повинні в повному обсязі повертати запозичену суму та нараховані відсотки по закінченню періоду користування. В разі несплати відсотки продовжать нараховуватися, а після 30 квітня 2020 року штрафні процедури буде відновлено.

Своєчасна сплата позики, особливо на спрощених умовах, які пропонує Dinero, є запорукою хорошої кредитної історії та гарної репутації клієнта, як відповідального позичальника.

Команда Dinero висловлює підтримку клієнтам компанії та їхнім близьким. Проте, просить виконувати свої фінансові обов’язки, а у разі виникнення будь-яких складнощів одразу звертатися до представників компанії.