Команда Moneyveo багато працює над тим, щоб користування сервісом було для вас зручним і комфортним. Це мегаважливо, коли вам потрібна термінова фінансова допомога.

А ще компанія старається робити так, щоб ви миттєво отримували відповіді на всі питання щодообслуговування у Moneyveo. Тому співробітники служби підтримки працюють як невтомнібджілки і з готовністю відгукуються на ваші дзвінки. А тепер у них ще й з’явився чудовий помічник– цілодобовий чат-бот, який знає відповіді на більшість питань клієнтів.

Користуватися месенджером дуже зручно: у ньому можна отримати інформацію миттєво та в будь-який час, навіть вночі. І для цього не потрібно дзвонити до служби підтримки та чекати, поки звільниться лінія зв’язку.

Багато клієнтів Moneyveo вже користуються нашим новим месенджером. Оцініть і ви його переваги та отримуйте відповіді швидко і в комфортний для вас час.

Як користуватися чат-ботом?

Знайдіть значок месенджера у правому нижньому кутку сторінки сайту Moneyveo. Оберіть онлайн-чат з оператором і дотримуйтеся підказок, що будуть з’являтися:

  1. Оберіть мову спілкування: для цього введіть у вільному полі 1 – щоб встановити українську, або 2 – щоб обрати російську мову.
  2. Введіть у вільне поле номер питання, яке вас цікавить.
  3. Якщо не знайшли відповідь, введіть у вільне поле 111 для зв’язку з оператором.

Співробітники служби підтримки відповідають на питання в онлайн-чаті (а також у Вайбері та Телеграмі) з 09:00 до 21:00 у будні та з 09:00 до 18:00 у вихідні дні.

Сподіваємося, що завдяки новому онлайн-чату, ваше користування сервісом Moneyveo стане ще зручнішим. Вирішуйте фінансові питання легко і швидко!

Підібрати кредит також можна за допомогою сервісу finance.ua.