Принцип рівності для Креді Агріколь є одним із базових, яких банк дотримується від початку своєї роботи на українському ринку, а це вже понад 27 років. Яскравим свідченням гендерної рівності є те, що серед топ-менеджерів банку наразі 42% жінок та 58% чоловіків. Керуючись принципом інклюзивності, банк влаштував на роботу 111 людей з обмеженими можливостями. Двері Креді Агріколь відчинені для всіх, хто прагне професійного розвитку та готовий наполегливо працювати, незалежно від віку кандидата. У команді банку пліч-о-пліч працюють 8 співробітників віком до 20 років та 76 співробітників, яким вже виповнилося 60 років. При цьому середній вік співробітника банку становить 39 років. Креді Агріколь поважає материнство: у банку працюють 17 багатодітних матерів, а 249 співробітниць наразі перебувають у декретній відпустці. Це далеко не вся статистика, що засвідчує: Креді Агріколь Банк гарантує рівні права та можливості для всіх.

«Дотримання принципу рівності для Креді Агріколь Банку ― це результат тривалого шляху, який ми почали багато років тому та який цілковито підтримується Групою. Відтепер цей принцип зафіксований у Хартії рівності ― документі, який ми розробили в рамках Середньострокового плану розвитку Групи до 2022 року. Чому це для нас так важливо? Ми віримо в те, що через повагу та підтримку прав людини та політику недискримінації банк сприяє розвитку суспільства, забезпечує власну стійкість і тривале зростання, а також підвищує свою ефективність. Хартія рівності ― ще один доказ того, що ви завжди можете покладатися на Креді Агріколь Банк!» ― розповідає Олена Урусова, директор з персоналу Креді Агріколь Банку.

Креді Агріколь ― роботодавець з гнучким підходом, який пропонує своїй команді комфортні умови праці, зокрема можливість працювати в офісі або віддалено для тих, хто цього потребує.

«Хартія рівності Креді Агріколь гарантує дотримання рівних прав у команді, цінностей інклюзії, різноманіття й недопущення дискримінації. В процесі її створення ми орієнтувалися не тільки на законодавство України та міжнародні конвенції з прав людини, а і на найкращі практики, які застосовують банки групи Креді Агріколь. Фіксуючи рівні права та можливості в Хартії, ми тим самим захищаємо наших співробітників та беремо низку зобов’язань перед ними, що є свідченням зрілого та відповідального роботодавця», ― розповідає Ольга Перонкова, керівник напряму методології департаменту по роботі з персоналом Креді Агріколь Банку.

В основу Хартії рівності від Креді Агріколь Банку покладені Конституція України, Закон України «Про забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків», Закон України «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні», Загальна декларація прав людини, Європейська конвенція з прав людини, Європейська хартія рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад, Конвенція ООН про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок, Міжнародна рамкова угода Креді Агріколь С.А. з Міжнародною федерацією профспілок і Кодекс поведінки Креді Агріколь Банку.