Минфин - Курсы валют Украины

Установить
81628275

Марія Нік

0 подписчиков0 подписок

Был на сайте 18 апреля 2024 в 19:16

Женский

Kiev

дир

На Минфине с 24 октября 2015

Заблокировать

Записи

3

20 декабря 2021, 19:34

МР Банк (Сбербанк)

# Быстро и профессионально!
Есть ответ модератора

Обратилась в отделение на Спортивной пл в Киеве — очень довольна обслуживанием! Быстро, качественно — хотя в отделении было достаточно людей. Просторно, уютно, чисто! И по-новогоднему… просто молодцы! Успехов!

3 мая 2021, 09:08

МТБ Банк

# довольны обслуживанием
Есть ответ банка

Огромное спасибо Наталье Романько (Киев) за своевременное, качественное и компетентное обслуживание! Вся наша семья довольна работой отделения! Успехов. крепкого здоровья на многие годы!

22 сентября 2020, 17:50

ПУМБ

# Собачі стандарти обслуговування
Есть ответ банка

Часто обслуговуюсь у відділенні біля м.Палац Україна. Компетентні касири, ввічливі спритні менеджери, але… Сьогодні побачила дебелу даму з напівоголеними загорілими тілесами, яка не могла відірвати рук (без рукавичок!) від свого песика на колінях, при цьому періодично подаючи менеджеру якісь документи. Я б ніколи не звернула увагу на це видовище, варте пензлика Кустодієва, якби одного разу влітку мене не завернули з каси цього відділення, мотивуючи свою відмову від обслуговування тим, що у мене відсутні рукавички (! це влітку!), а моя маска не закриває ніс. Звичайно, те, що у мене алергія, і мені взагалі важко дихати в зачинених проміщеннях, тим більше у масці — це моя власна проблема, яка не стосується і не повинна стосуватись працівників банку. Але хотіла б уточнити: які стандарти обслуговуванні псів у банках у період карантину? Я розумію, що «пси набагато кращі за людей» (те, що я не бачу німбу над їхніми мордами, це також моя власна проблема), і жорстоке поводження з тваринами карається за законом (чого я ні в якому разі не заперечую). Але ніхто не скасовував ЛЮДСЬКОГО ставлення до ЛЮДЕЙ (які, на відміну від псів, є найвищою цінністю згідно Конституції України, яку поки що ніхто не скасовує!), особливо це актуально в період карантину! Навіщо нам намордники, якщо повсюди — пси без намордників і пасків: на дитячих майданчиках у піску для дітей, в супермаркетах (зокрема, над фруктами і салатами в магазинах «Білла», «Фуршет»), а в банках пси- це взагалі ВІП-персони? Собака, звичайно ж, найкращих друг (скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти), але в період карантину ми маємо обмежити контакти навіть із друзями. На жаль, деякі мої знайомі люди заразились COVID від своїх собак, яких любили до безтями. В звязку з цим хотілося б, щоб стандарти обслуговування в банках клієнтів із псами не були загрозливими для клієнтів без псів. Всім бажаю міцного здоровя і любові не тільки до собак!


Главная/

Марія Нік