Минфин - Курсы валют Украины

Установить
66301240

ROMA KOMA

0 подписчиков0 подписок

Был на сайте 22 мая 2023 в 22:09

Мужской

23 января 1957

Ровно

О себе

Пенсионер

На Минфине с 6 февраля 2018

Заблокировать

Записи

12

27 февраля 2023, 20:29

Полтава-Банк

# Каса банку не проводить операцій.

Відділення якби працює. Але коли звертаєшся здати невелику суму в валюті, то відповідають, що не має гривні. А що взагалі тоді робить банк? Чи банк вже всьо?

16 февраля 2023, 23:51

Дельта Банк

# ФГВФО злив кошти для виплат 4 черги?

Ніяка боротьба з корупцією не переможе шкурні інтереси деяких чиновників: https://www.stopcor.org/ukr/section-suspilstvo/news-pohovali-milyard-dolariv-fgvfo-vidmovivsya-povertati-v-ukrainu-vkradeni-koshti-delta-banku-03−02−2023.html

30 июня 2020, 21:10

Идея Банк

# Банк «європейський» а якість роботи- «українська».....
Есть ответ модератора

В банк легко віддати кошти а тяжко забрати. Щоб забрати гроші після закінчення депозиту потрібно майже за тиждень писати заяву в банк. Але після цього не має гарантії що віддадуть. Так сьогодні каси банку і термінали працювали але кошти в касі не можна було отримати. Одне слово- «шаражка»…

8 мая 2020, 20:03

Универсал Банк

# Шаражкін банк.
Есть ответ банка

Мало того, що майже в усіх містах позакривали відділення, так ще зменшили ліміт видачі готівки по відсотках депозиту в банку партнеру ТАСбанку Тігіпка до 1000 гривень. Це що, приходить кінець такому горе-банку? Не може вирішити питання виплати більше тисячі гривень коштів вкладника в банкоматі ТАСбанку? Чи це Тігіпко дав таку «команду», порушуючи права громадян? Чи їм наплювати на вимоги НБУ? Шаражка…

17 апреля 2020, 22:00

Глобус

# Якісне обслуговування.

Відділення банку в м. Рівне в складний час працює і допомагає клієнтам вирішувати свої питання. Являюсь клієнтом банку і задоволений його роботою.

27 марта 2020, 19:58

Абанк

# Вирішили проблему.
Есть ответ банка

Були проблеми зміни автоматичної пролонгації на поповнення іншого депозиту без відвідування банку в зв«язку з особливим станом в країні. Вдалось вирішити це питання, за що вдячний керівнику відділення і спеціалістам банку.

23 марта 2020, 12:05

Абанк

# Нав"язана пролонгація? (питання вирішено)
Есть ответ банка

Закінчується депозит в банку. Прошу по телефону працівників банку зняти їхню так звану лонгацію і зарахувати кошти на мою карточку, щоб я мав доступ до своїх коштів. Пропонують приїхати в відділення бо іначе депозит «лонгують». Але я знахожусь в іншому місці і приїхати, на жаль, в зв«язку з надзвичайним станом не можу.В інших банках таких проблем не мав, кошти завжди зарпховувались на карточку. Є багато способів індентифікації клієнтів банку крім фотографування в відділенні. Тобто Нацбанк говорить одне а банки роблять інше?

2 марта 2020, 19:33

Универсал Банк

# Системно важливий.... «банк брехун».
Есть ответ банка
Есть ответ модератора

Мало того, що позакривали відділення майже в усіх містах України але і навчились давати «липову» інформацію в своїх чат-ботах і інтернет-пропозиціях. Повідомляють одні умови по депозиту (в тому числі і на сайті Мінфіну), а потім при пролонгації ставлять перед фактом інших умов. І це, наприклад, було зі мною не один раз. Бачу непорядність банку в малому- то намає довіри ні в чому. Через це прийдеться сказати такому банку- ПРОЩАЙ.

20 февраля 2020, 20:56

Абанк

# Нормальний банк.
Есть ответ банка

Являюсь багато років клієнтом банку в м. Рівне. Кредитів не брав а тільки розміщував депозит і оплачував комунальні платежі. Можу підкреслити, що працівники банку уважні до своїх клієнтів і ніяких проблем в мене не виникало. Вважаю, що цей банк один з кращих по сервісу і інтернет-банку з тих, що залишились в Україні.


Главная/

ROMA KOMA