Минфин - Курсы валют Украины

Установить
60635213

Iryna Lev

0 подписчиков0 подписок

Был на сайте 18 апреля 2024 в 23:15

Женский

Киев

На Минфине с 18 сентября 2018

Заблокировать

Записи

615

20 января 2021, 14:10

# Кому работодатели предлагают самые высокие зарплаты в Киеве. Рейтинг вакансий
0

А яка нормальна людина піде працювати камєньщиком, якщо можна підучитись, одного року вистачить, і працювати у тепленькому офісі за новеньким компом з безкоштовними кавою та бутєрами?))

+ 15

Те шо зелені криси розікрали гроші з ковідного фонду і не забронювали для України вакцину - це одна історія. А проводити досліди на своїй території - інша. Але ви не розтроюйтесь. Саме для цього і не забронювали, щоб мертвечук продав Україні непрацюючу псевдо-вакцину за державні міл'ярди. От на це вони виділять.  А звичайні люди будуть шукати зв'язки по всьому світу, щоб дістати вакцину за любі гроші. Зрештою пандемія зникне. І зелені проголосять це своєю перемогою. Ролік знімуть. Або навіть серіал про героїчного бубочку.

До 30-го оплата налогов за период 1-го по 15-е. С 1-го по 15-е оплата налогов за период с 15-го по конец месяца. И так 2 раза в месяц оплата налогов, каждый месяц. Каждые две недели. Плюс 3 раза квартальные. 1 раз годовой. Этим налогам некогда влиять на курс. Они перманентные.

Ну, от поліції теж не можна катувати людей у відділках, вибивати покази, фабрикувати справи. І шо? Одна справа - незаконна контора, що займається вибиванням грошей. З нею можна спробувати поборотись. А інша - організація, що діє на підставі виданого державою дозволу. І трактувати свої повноваження буде кожен на свій лад. Правда ж вони не планують ввічливостю повернути проблемні борги, які викупили у фін установ? Для початку легалізуються.

Стаття має називатись: НБУ легалізує колекторів! У українському законодавстві колектори не мають ніякого юридичного визначення. Не ліцензуються. І являють собою виключно кримінальні угруповування. А ці всі проекти є ніщо інше, як намаганя затягнути їх у правове поле та надати їм офіційні повноваження. Звісно це кимось лобіюється. Щоб нарід не бикував, йому через отакі статті, розказують, які колектори будуть білі та пухнасті, оминаючи тему, у що обернуться силові повноваження щє однієї організації у безправному та корумпованому суспільстві.

Знов брехня від порохоботів. Володимир Олександрович сказав у 2019, що знайде шлях знизити платіжки удвічі. Креативний. Вам що, важко поплатити, поки він шукає? Йому що, за кожним бігати пояснювати, що йому нема коли, він взагалі хворенький. Якісь люди з ампутованою совістю.

))) Нічого такого в конституції України не написано. Проте там написано: Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Керуючись цією статтею було прийняте рішення - не лізти на амбразуру с голою дупою. Заради збереження життів тих нещасних голодних солдатів того часу. Стаття про Захист суверенітету і територіальної цілісності України у конституції іде під №17, почитайте. Там всього 7 речень )) Знайдіть там про «Президент повинен надати наказ про захист, навіть якщо у армії немає зброї». В голові жодної клепки. Лізуть, щось коментують. Якісь свої мнєнія викладають, які придумали не маючи елементарних знань, посилаються на конституцію, яку в очі не бачили... шо попало.

Ні Турчинов, ні я, ніхто нормальний у світі не надава би тоді наказ оборонятись, знаючи стан тодішньої розворованої армії. І стан армії, що блокувала військові частини.


Главная/

Iryna Lev