Минфин - Курсы валют Украины

Установить
41656866

Roman Kachur

0 подписчиков2 подписок

Был на сайте 23 февраля 2024 в 00:07

Мужской

На Минфине с 20 сентября 2017

Заблокировать

Записи

181

1 июля 2022, 03:25

# На роздоріжжі
+ 15

1) Немає таких засобів і це не вирішить проблему, бо у ворога сьогодні вже є сухопутний коридор. А ще мости досить швидко ремонтуються, якщо мова йде не про повне знищення, наприклад, ядерним ударом або массовими авіабомбардуваннями надважкими фугасними бомбами. 2) Острів вже звільнили, але будь-що там розміщувати — це зробити русні подарунок такий же, як вони робили для нас: острів скелястий, на ньому немає ніяких укриттів, а тому все, що на ньому розташоване = легка мішень для ворожих ракет і не тільки. Ми навіть ствольною артилерією там все розносили. Крім того, поки для Хаймарсів у нас ракети лише на 80 км, та й вони заслабкі для кораблів, там потрібно щось більш важке і серйозне. А Гарпуни, які здатні топити кораблі (один вже в цьому переконався і пішов за відомою адресою до «москви» кілька тижнів тому) і без острова дістають аж на 300 км. Майже до самого Севастополя. Острів до кінця війни нерозумно займати, але потрібно зачищати одразу, як тільки ворог вирішить там знову спробувати щось висадити. 3) Дивлячись на те, якої довжини колія, в сусідні області чи через всю країну. Крім того, разом з нею і рухомий склад треба змінювати, що дуже дорого. Наші локомотиви і вагони (більшість) в габарити колії 1435 мм не вписуються (вони помітно ширші і вищі). Я б робив суміжну колію, як є на прикордонних перегонах, де комбінується 1520 мм з 1435. Зробив би таких 2-3 лінії з заходу на схід. 4) Знаючи наших багатих, навряд чи вони захочуть поділитися з бідними.

0

А где его кто упоминал? Речь шла о том, что до 14-го года на поддержание «гривны по 8» сжигались ЗВР систематически. Это даже близко не рыночный курс был.

Пример войны в Сирии показал, как все «стриается в порошок». Про кривизну Земли нельзя ж забывать:) Те ракеты если и взлетят, то летят обычно не туда, куда целились и мокшане это сами прекрасно понимают.

«що таке сотни тисяч для сучасного авто» — современные авто наоборот одноразовыми стали на фоне собратьев из конца 90-х и начала 00-х. С их алюминиевыми ГБЦ и прочими прелестями. Особенно европейский автопром, где для многих моделей даже 200 тыс пробега — это почти тотал, который только на металлолом и годится. Сейчас уже не делают машины по типу Мерседеса W140, которые могли по миллиону выходить и на ходу оставаться при этом. Не выгодно производителям, увы.

9 октября 2020, 21:36

# Прочь!
+ 117

Не бросайте, пожалуйста. Всегда очень интересно было почитать Ваши публикации.

Экономические показатели у нас уже больше года не ахти (падение промышленности, отрицательное торговое сальдо), но гривна все время укреплялась вопреки всякой здравой логике. Потому экономические показатели в наших реалиях играют не ключевую роль. Особенно пока кредиты даются и облигации продаются. Но за все придется платить. Со временем.


Главная/

Roman Kachur