Минфин - Курсы валют Украины

Установить
33262280

Люда Боднар

0 подписчиков4 подписок

Был на сайте 13 марта 2023 в 09:57

Женский

15 февраля 1976

Украина, Черновцы

бухгалтер ТехноСвіт

На Минфине с 1 августа 2016

Заблокировать

Записи

43

7 июня 2017, 12:54

# Банк Михайловский: что решили суды и чего не будет в официальных пресс-релизах
0

Як ви гадаєте, де вони взагалі фізично знаходяться, в БМ, кажуть їх немає, ви нам нічого не винні, шукайте своє ірц самі. фагор прислав 2 листа, поштою з повідомленяям, в них переуступка з ірц на плкяду і з плеяди на фагор. В тексті вказано, що по ірц переуступка відбувалася за реєстром №3, а в судах фігурують реєстри №№1и2. Що порадите, платити фагору чи ні?

У мене таж сама ситуація, але кредит ИРЦ, думаю направити запит у нацкомфінпослуг, це вони ругулюють діяльність фінкомпаній. Якщо приймуть до уваги запит, повинні перевірити законність вимоги фактора, та надати письмову відповідь.

Я читала закон про строк давности, уже не №, так я поняла что строк давности считается после даты вашего последнего платежа по таблице 3 года, не знаю как у вас, но у меня по графику последний платеж январь 2019 года + 3 года это 2022 год, очень нескоро

6 марта 2017, 17:24

# Что делать?
+ 18

То что делали до звонка, платили фагору- платите дальше, платили баку -ему, ждали -ждите еще, месяц два в нашей ситуации уже ничего не меняют. Главное спокойствие, это всего лишь деньги

Гаразд, я згідна з картковими позиками, дійсно пукт 3,9 и 3,10 процитовано вірно, але у мене немає карткового кредита, у мене кредит кредит готівкою від ІРЦ у якому БМ виступае повіреним, що робити у такому випадку? порадьте!!!

Як ви думаете якщо зараз написати на міху листа з приводу уточнення боргу для остаточного погашення кредита вони зможуть відповісти, бо у мене в договорі написано, що якщо я хочу погасити кредит достроково я повинна за місяць в довільній формі повідомити банк. буду вдячна за будь-яку пораду!

Санти, вам хоть премию дали за проделанную работу или все деньги конторы уходят на судей, суды и смс рассылки. Чесно, жалко вас, вроде нормальная работящая личность, найдите себе хорошую работу, а то не работа а сплошная камасутра.


Главная/

Люда Боднар