Минфин - Курсы валют Украины

Установить
26205756

Олександр Грицкевич

0 подписчиков0 подписок

Был на сайте 27 марта 2024 в 23:17

Киев

E-commerce developer

На Минфине с 27 апреля 2020

Заблокировать

Записи

380

22 марта 2024, 17:31

# В «Дие» появились дипломы и школьные аттестаты
0

Викатили обнову з атестатами поламали дію підпис :)

+ 15

Пам’ятаю ще як в школі в 2014 писав наукову роботу про вплив безробіття на економіку і брали стату з цього ресурса, так там було пафосно написано «безробіття за останній рік зменшилось на декілька сотень тисяч чулувік». А внизу непримітна зноска (з розрахунку виключено Крим, Донецьку та Луганську області) за рахунок цього й вийшло зменшення з року в рік. Ресурс надьожний, рекомендую :)

Між залученими у вигляді інвестицій в реальний сектор коштами і ВВП завжди є кореляція. Я вам про котлети ви мені про мух. То ви не розумієте різниці між інвестиціями і макрофінансовою допомогою.

Якби така сума була залучена в реальний сектор економіки, то в нас ВВП був би в рази більший за найпіковіший попередній. А так це просто був фінт ушами, оскільки найбільше виділених коштів було витрачено саме в середині країн донорів на модернізацію власної інфраструктури, роботу з мігрантами і тд. Та пряма фінансова допомога, яка до нас дійшла витрачається на підтримку життєдіяльності і не більше, а не на розвиток економіки. Коштів в бюджеті як не вистачало так і не вистачає про що самі наші політики і говорять. В таких умовах було б доцільно не руїнить бізнеси, які з горем пополам тут все-таки якось існують.

Чому ця новина важлива? Тому що в один день ДБР провтикали корупціонера, який ще вчора обкрадав МО. Чувак тупо втік і розвіявся в повітрі. І арештували інвестбанкіра, який кожен рік відвідує форум в Давосі, при спробі «втекти» за справу одинадцятирічної давності. Це реально якийсь сюр. P. S. В кого більше шансів залучити реальні інвестиції? В делегації політиків, яким не вірять, бо вони завжди прибрехують для картинки чи підприємців, які здатні тверезо оцінювати ситуацію в країні?

Ви живете в світі, де люди не вміють спекулювати і міняти інструмент інвестицій в залежності від ситуації, а вміють тільки вибрати один інструмент і на всю котлету заходити в нього все життя незалежно від ситуації?)


Главная/

Олександр Грицкевич