Минфин - Курсы валют Украины

Установить
20380251

Ольга Демьянчук

0 подписчиков0 подписок

Был на сайте 13 марта 2023 в 11:13

Женский

На Минфине с 26 мая 2017

Заблокировать

Записи

190

30 марта 2021, 10:31

# Декларация Шмыгаля: Зарплата, дом и земельный участок на Львовщине
+ 28

Ага, такий розумний і живе на одну заробітну плату? не смішіть мої капці))).

Багато набудували в 2000-х собі будинки по 300-500 квадратів, щоб на усю сім«ю та ще і онукам. А тепер не можуть їх отопити, продати, діти з онуками роз»їхались. От і сидять в хромах одні. Те саме з квартирами. Скільки зараз одиноких пенсіонерів живе в три-чотири кімнатних квартирах, хоча вони по теперішніх мірках зовсім невеликі.

0

І зовсім ні. Була політика позбавити людину від побутових турбот. Щоб усі сили та час йшов на будівництво комунізму.

Це тому що була політика: кухня непотрібна так як повно робочих столовок та кулінарій. Також ванна не дуже потрібна бо мились робочі на заводах в душових. Весь час потрібно було віддавати роботі та труду на благо вітчизні.

Я б на місці влади взагалі зробила авто по найвищій ціні (як у Сингапурі). У нас містечко 60 тисяч. Вже на вулиці знаходитись неможливо, тисячі авто та гази від них. Пробки навіть на околиці міста. Таке відчуття, що у кожного їх десять та постійно комусь кудись потрібно з 5 ранку до 12 вечора, навіть у неділю. Про двори я взагалі мовчу.

Ага, в продуктових набагато більше покупців за годину ніж в якомусь невеличкому магазині одягу чи інших товарів за день чи взагалі за тиждень. (Про торгові центри та магазини в центрі столиці я не говорю.)


Главная/

Ольга Демьянчук