Мінфін - Курси валют України

Встановити
89787454

Петро Петрович

0 підписників0 підписок

Був на сайті 13 березня 2023 о 12:14

Жіноча

Мукачево

На Мінфіні з 31 серпня 2017

Заблокувати

Записи

165

14 червня 2021, 16:49

# Немонетарные факторы формируют около 90% нынешнего прироста инфляции — Данилишин
+ 15

Так, дуже цікаво. А чим ви поясните відсутність при цьому девальвації? Якщо грошова маса зростає гривня мала б девальвувати такими ж темпами. А по факту є ріст цін без будь якої девальвації, навіть ревальвація спостерігається.

0

Вони це спеціально напевно зробили. Тіпа і Європі вгодили і відмінять якщо що швидко. От і відмінили.

Повністю згідний. Спочатку понаприймають законів що купи не держаться, а потім їм КСУ винний. Хлоп'ята, працювати треба, а не язиками теліпати. Написання законів вимагають професійного підходу, вчорашні двірники на це не здатні.

Ха, народ. Та народ без тіні вагання порушить закон якщо це буде для нього вигідно. Ви думаєте президент, депутати, судді це інопланетяни? Вони серед нас, такий же народ як і усі інші. І діють за схожими принципами, хоча точніше без принципів взагалі і суцільні подвійні стандарти. Лише один приклад — коли діючий президент з першого ж дня на посаді порушив конституцію розпустивши парламент, а потім через декілька тижнів порушив закон про люстрацію назначивши Богдана на посаду голови адміністрації хоч хтось з тих 73 відсотків обурився таким беззаконням? Та ні, вони одноголосно тільки вітали ці кроки. Чого тоді вони очікують? Що хтось буде дотримуватися закону стосовно них самих?

Він рахує, рахівник. Ти справді вважаєш що ця хвиля нападків на Нафтогаз просто тому що хтось захотів відновити справедливість? Всіх нас ощасливити і наказати злих хапуг? Все це - процес жорсткої  конкуренції на роздрібному ринку газу. Нафтогаз дуже жорстко зараз забирає долю ринку у ахметівських облгазів. І їм це дуже не подобається. Ось звідки ці бетмени, зорро і робіни гуди. І вам молитися треба аби вони не змогли завдати нафтогазу суттєвої шкоди, щоб конкуренція на ринку газу врешті запрацювала.


Головна/

Петро Петрович