Мінфін - Курси валют України

Встановити
38954974

Богдан Середа

0 підписників0 підписок

Був на сайті 8 лютого 2023 о 15:29

На Мінфіні з 31 липня 2020

Заблокувати

Записи

5

21 липня 2021, 09:12

# По решению суда банк «Киевская Русь» не может вернуться на финансовый рынок и подлежит ликвидации — НБУ
0

Ну в період співпраці не було ніяких підозр щодо проблем в банку Київська Русь чи якоїсь інформації щодо непорядності його власників. Чи, по вашому, кварталу потрібно проводити аудит кожного клієнта який хоче в них порекламуватися?))))

+ 22

У нас в лотерею виграють, а в них заробляють на публічних виступах ))))) Нашій молодій демократії ще вчитися і вчитися...))))))

Я не розумію чому всі сучасні державні програми по зниженню вартості кредитів базуються на компенсації різниці у відсоткових ставках? Чому не можна ті мільярди гривень, що віддаються як прибуток банкам, давати в борг тим же банкам під 2-3 відсотки річних, а їх зобов'язати видавати кредити під 6-7% на пріоритетні цілі для держави (іпотека, бізнес і т.д.) . Зрозуміло, що на початкових стадіях кількість кредитів буде обмежена, але ж у майбутньому ці гроші будуть повертатися державі від банків, а не осідати в карманах їх власників, і ці гроші можна буде повторно направити на пільгове кредитування!!!

Стаття звичайно потрібна, але чому немає посилань на якісь офіційні сайти в Україні і Польщі де можна перевірити посередників чи іноземних працедавців? Як людині, яка ніколи не їздила на заробітки зрозуміти нормальна перед ним компанія чи ні? Як дізнатися величину компанії? Строк офіційної реєстрації, за великим рахунком нічого не дає, бо фірма могла 5 років не працювати, а зараз її використовують для обману. Так само і з мережею представництв - при порівнянно невеликих вкладеннях можна відкрити офіси в кожній області і таким чином кинути ще більше громадян. Вважаю, що їхати потрібно через посередників яких рекомендують перевірені друзі/знайомі. А якщо таких немає, то краще шукати кращої долі в Україні.


Головна/

Богдан Середа