Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відмінна робота. Був приємно вражений)

5/5
AlexBondarenko2020-01-29 13:46:36
В далекому 2018 році, сталася ДТП за участю Мого новенького автомобіля який накатав всього лиш 1013 км з моменту виїзду з салону. Судові процеси тривали дуууже довго. І от настав цей момент. Суд виніс рішення, зняв арешт з автомобіля і надав мені змогу розпочинати ремонт.

Одразу ж після ДТП звернувся до страхової, та зробив згідно інструкцій консультанта всі необхідні фото з місця пригоди, після чого на наступний день вже в офісі врегулювання підписали всі необхідні документи. Поки тривав судовий процес (більше року) спеціалісти з відділу врегулювання постійно телефонували і запитували «Ну що там у Вас? Коли вже?», що було для мене досить дивно, так як не одноразово чув, що зазвичай зі страховими все не так просто та й виплати доводиться «вибивати».
І от! Розслідування та суди по ДТП завершились, ухвала в мене на руках))) Передав її в страхову і ВУАЛЯ! Сума ремонту з Офіційним сервісним центром була погоджена за 1-2 дні (з урахуванням часу на дефектацію автомобіля). 09.01.2020 мою справу (по КАСКО) було передано на розгляд комісії, а вже 17.01.2020 кошти були перераховані на рахунок сервісного центру
(більше 200 000 ГРН). Дуже приємні відчуття!
Особливу подяку хочу висловити Харченко Сергію та Письменному Олександру! Дякую за відмінну роботу, так тримати!
Залишилось відкритим питання по Автоцивіці, а саме виплатам за лікування постраждалого. (документи та медичні заключення ще в процесі отримання для надання страховій). Коли прийде час, обовязково продовжу відгук. Дуже сподіваюсь, що він теж буде позитивним і викличе багато позитивних емоцій!!!

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано