Мінфін - Курси валют України

Встановити

Пора менять страховую компанию ТАС на другую, и всем знакомым советовать начинать делать тоже самое,которых я же привёл в эту страховую компанию!!!!

5/5
vvmaks502021-11-19 12:08:43
Случилось ДТП 08.08.2021, по договору FO-00787856 от 27.08.2020 года(КАСКО). По договору выплата в течении 60 дней. Все документы предоставлены, дополнительные соглашения подписаны, мои реквизиты взяты для выплаты. А денег все НЕТ!!! Кормят только завтраками( но жена все же вкуснее готовит по утрам))) Вообщем как всегда в жизни когда договор заканчивается, то названивают у Вас страховочка заканчивается, а когда нам от ТАСа нужно(называется это так-туда дуй, а от них ХХЙ!!! Перед тем как к ним обращаться хорошо подумайте граждане!!! Пора БигБорд в центре города, напротив отделения ТасКомБанка заказать Вам уважаемая страховая компания с поздравлениями к Новому Году! Только в данной ситуации чёрный пиар-это Не бесплатная реклама, а ваш имидж и репутация!!!
Страхова група «ТАС»
19 ноября 2021, 16:08
Шановний пане Віталію!
28.08.2020 року Вами було укладено договір добровільного страхування з СГ «ТАС», за яким застраховано автомобіль Хонда Аккорд. 08.08.2021 о 03.35 за участю Вашого автомобіля відбувся страховий випадок, а саме наїзд на кіоск в м. Мелітополь та завдано матеріального збитку. Проводячи перевірку обставин, в тому числі і за допомогою інтернет-видань, а саме RIA-M.TV, було віднайдено інформацію щодо обставин даної пригоди, де вказано, що, за словами очевидців, у Вас були ознаки алкогольного сп'яніння. 15.03.2021р. у Вас вже був підтверджений факт керування в стані алкогольного сп'яніння згідно постанови суду та передано на розгляд трудовому колективу без позбавлення права керування. А тому, враховуючи вищевикладене, страховою компанією було прийнято рішення щодо проведення додаткової перевірки. Згідно з умовами договору, страховик має право проводити власне розслідування та в такому випадку відтермінувати проведення виплат, про що Вас було повідомлено окремим листом.
У листі-скарзі вказано, що страхувальникові було надано всі матеріали для перевірки. Згідно з умовами договору, страхувальник зобов'язаний допомагати в розслідуванні обставин справи. Вам було запропоновано надати довідку на проведення огляду на стан алкогольного та наркотичного сп'яніння з медичного закладу для пришвидшення розгляду справи та відповідно виплати за страховим випадком. Вами було надано довідку, в якій вказано, що огляд на стан сп'яніння не проводився. Згідно спільного наказу МВС та МОЗ від 09.11.2015 року № 1452/735 ч.1 п.8 «у разі скоєння ДТП, унаслідок якої є особи, що загинули або травмовані, проведення огляду на стан сп'яніння учасників цієї пригоди є обов'язковим у закладі охорони здоров'я». Тобто, враховуючи вищевказаний наказ, а також надану довідку про те, що внаслідок даної пригоди були отримані тілесні ушкодження, огляд на стан алкогольного та наркотичного сп'яніння повинен був проведений в обов'язковому порядку в медичному закладі. На даний час страховою компанією так і не було отримано довідку з медичного закладу із результатами огляду на стан алкогольного та наркотичного сп'яніння.
Враховуючи те, що терміни додаткової перевірки закінчуються, питання щодо відшкодування матеріального збитку буде прийнято в найкоротший термін та повідомлено окремим листом!
З повагою, СГ «ТАС»

Коментарі до відгуку - 1

vvmaks50vvmaks502021-11-19 19:08:00
Не пойман-не Вор и тем более не пьян!!! У Вас всегда чуть что не по Вашему так Бухой!!! Придётся заплатить либо по хорошему,либо через суд. Но через суд будет для Вас дороже. Независимую экспертизу ещё никто не отменял. А по поводу очевидцев из Риа новости которые в такое время не спят,то они были пьяны.
Відгук успішно відредаговано