Мінфін - Курси валют України

Встановити

ТАС стахова яка не покриває вартість ремонту!!!

1/5
xpublic2019-05-12 21:20:23
Мав неприємність потрапити в ДТП де винуватцем був автомобіль застрахований в ТАС в м.Луцьк, страховий поліс ам7812869, при огляді мого пошкодженого автомбіля працівник делікатно запитав чи знаю я вартість ремонту, я знав, при умові покупки б/у запчастин з покраскою сума біля 1000доларів, про що я йому сказав, після чого отримав відповідь що в мене не новий автомобіль і буде нарахорваний ізнос, де знайти деталі і майстра щоб поремонтувати авто з врахуванням «ізносу» також делікатно сказав що не миж ці правила придумуємо, робіть що хочете, в результаті нарахуватли 17000грн, що ніяк не покриває вартість ремонту. Попередивши що незалежний екперт також буде не мало коштувати, та і судові тягагинини..., беріть то що даємо і ідіть з Богом, Нікому не рекомендую…
Страхова група «ТАС»
13 мая 2019, 13:56
Доброго дня.
Хочемо звернути Вашу увагу на те, що страхова компанія за умовами договору страхування сплачує не вартість ремонту пошкодженого авто, а відшкодовує збитки автовласника внаслідлк страхового випадку. Зрозуміло, що, чим старше автомобіль, тим меншою є його вартість і відповідно понесені його власником збитки.
Застосування коефіцієнту ізносу не є забаганкою того чи іншого страховика, це — норма Закону «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальносі власників наземних транспортних засобів».
Враховуючи все викладене вище, вважаємо Ваші звинувачення безпідставними та такими, що не відповідають дійсності.
З повагою, СГ «ТАС»

Коментарі до відгуку - 4

xpublicxpublic2019-05-13 15:35:20
Повністю згоден, у нас не досконалі закони, але для прикладу PZU відшкодовує реальну вартість ремонту, і в даному випадку Ви самі визначаєте вартість відшкодування по пинципу "навіщо платити більше...." дякую за увагу
Viktor86odViktor86od2019-09-13 17:24:52
"страхування сплачує не вартість ремонту пошкодженого авто, а відшкодовує збитки автовласника внаслідлк страхового випадку."
это просто на золотой пантеон кидка надо в камне вырезать, мы оплачиваем, но не оплачиваем и идите гуляйте вообще, чего вы к нам пришли. Если столкнётесь с водялами которые страхуются в тас, лучше сразу физически изымайте их автомобиль, ибо оплаты вы не дождётесь судя из ответов.
АлексАлекс2019-09-17 13:23:01
Знал бы прикуп жил бы в Сочи (с).
ЭТО НЕ СТРАХОВАЯ-ЭТО просто ужас и верх недобросовестности, злоупотребелния и неадекватности по компетентности персонала, либо сознательное испытывание нервов людей!!! ТАС = некуда не годлится -дно!!!
AxiomAxiom2020-06-21 23:40:57
"...страхова компанія за умовами договору страхування сплачує не вартість ремонту пошкодженого авто, а відшкодовує збитки автовласника внаслідлк страхового випадку. Зрозуміло, що, чим старше автомобіль, тим меншою є його вартість і відповідно понесені його власником збитки."
Так написали, ніби вартість ремонто-відновлюваних робіт з пошкодженим у результаті страхового випадку авто в СК ТАС не вважається за збитки. Чи так  і є насправді?! ))) Тоб то, страхова оплачує деталі - з урахуванням зносу - а з СТОшниками, за виконані ними роботи по заміні/встановленню/налагодженню деталей (або відновленню, фарбуванню та т.ін.), розраховуйся сам, з власної кишені - то "не збитки". ))) Ну ви даєте!.. Це при тому, що вартість ОСАГО в ТАС чи не найдорожча - до 50% від решти страхових! Ви своїх клієнтів на рученьках мали би ностити.
До речи. Якщо страхове відшкодування не покриває повністю витрати на відновлення пошкодженої автівки - різницю, взагалі-то, ніхто не забороняє стягнути й з винуватця ДТП, тільки треба отримувати всі чеки/рахунки, як за придбані деталі, так і за ремонт. Взагалі, в таких випадках спочатку краще звернутися до Офісу страхового примирителя (поґуґліть) - це стосується, між іншім, також і винуватців ДТП - до яких, в разі відмови страховой компанії від повного відшкодування, можуть виникати кінцеві питання з боку постраждалої сторони. ;)
Відгук успішно відредаговано