Мінфін - Курси валют України

Встановити

Нікому не рекомендую ПЗУ

2/5
dfew2016-06-29 15:02:28
9 березня сталось ДТП. Мені пошкодили бампер до тріщини. Того ж дня звернувся із заявою до страхової на відшкодування.Так як страхівка у винуватця була польска в ПЗУ Україна скзали що вони мусять отримати підтвердження з Польщі. Підтвердження вони отримували замість обіцяного тижня приблизно 2.5 місяця. Позвонили мені, розказали що є підтвердження поїхати зробити експертизу. Есперт оглянув авто, написав заміну бампера. Порахував кошти завданих збитків на суму приблизно 12 тис грн. В страховій відняли від цих коштів ПДВ. Відняли Знос на авто (авто 4 роки і бампер до того не був пошкодженний і не бував в ремонті. Навіть царапини не було на ньому до ДТП).
І видали на картковий рахунок мені 6740 грн. Ціна нового бампера (так як Б/у немає на ринку) коливається від 7-8 тис. Покраска 2500 тис. За ті кошти, що мені видали, я не зможу відновити авто до того стану який був до ДТП.
Тому я нікому не рекомендую ПЗУ і при можливості буду відговорювати людей від Вашої страховки. Тому що непотрібна така страховка нікому. Я міг би через суд у винуватця ДТП домогтись відшкодування повної вартості ремонту, а так мені ще потрібно докладати свої кошти на відновляння авто.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано