Мінфін - Курси валют України

Встановити

Вроде все осмотрел как мне показалось

2/5
iazzzz20162016-07-05 12:18:12
Имею страховку в СК «Мегагарант» полное КАСКО. Произшло небольшое ДТП. Вызов ГАИ, все как положено, звонок в страховую. Далее, для первоночальной оценки «видимого» ущерба попросили подъехать в офис страховой в Киев. В офисе были заполнены все необходимые бланки и затем эксперт страховой компании вышел к авто оценить видимый ущерб.Составил протокол осмотра. Вроде все осмотрел как мне показалось. Эксперт на СТО сказал, что видимо эксперт страховой не видел большую царапину Эксперт СТО сказал, что вероятнее всего страховая уже не признает эту царапину. А мне как то не хочется самостоятельно исправлять ошибки страховой, что не досмотрели.

Коментарі до відгуку - 1

MEGAGARANTMEGAGARANT2016-07-28 15:29:56
ПАТ «СК «МЕГА-ГАРАНТ» повідомляє, що офіс компанії розташований за адресою м. Харків, вул. Сумська, буд. 39. В інших містах, зокрема у м.Києві через уповноважених агентів компанії здійснюється лише укладання та супровід договорів страхування. До того ж даного страхового випадку у м. Києві СТРАХОВОЮ КОМПАНІЄЮ «МЕГА-ГАРАНТ» не зареєстровано.
Виходячи з вищезазначеного, спілкування iazzzz2016 з експертом та проведення оцінки розміру шкоди у філії у м. Києві викликає сумніви щодо відношення цієї події саме до ПАТ «СК «МЕГА-ГАРАНТ».
Якщо договір страхування КАСКО дійсно укладено із ПАТ «СК «МЕГА-ГАРАНТ» пропонуємо постраждалій особі звернутись із заявою та надати необхідні документи для врегулювання даного випадку до головного офісу компанії.
Вважаємо за необхідне зазначити, що ПАТ «СК «МЕГА-ГАРАНТ» своєчасно та в повному обсязі здійснює виплати постраждалим особам та вигодонабувачам. Так, лише за перше півріччя 2016 року із заявлених 8-ми випадків з Добровільного виду страхування наземного транспорту КАСКО було здійснено відшкодування по усім заявленим випадкам на загальну суму 187 834,00 грн.
Відгук успішно відредаговано