Мінфін - Курси валют України

Встановити

Мой случай признали не страховым

1/5
iriskaK892016-04-17 09:20:00
Я застраховала свой автомобиль в этой компании. Попала в дтп, эксперты сказали, что виновна я в проишествии, хотя они не учли много факторов. В общем начали выяснить- долгая возня, проверка, опросы. В общем мой случай признали не страховым, и не получила никакой компенсации. Не довольна решением вашей компании.

Коментарі до відгуку - 1

MEGAGARANTMEGAGARANT2016-08-05 11:27:13
Шановна iriskaK89, якщо Ви застрахували авто по КАСКО, то не має значення хто є винуватцем ДТП. Випадки, які страховик може визнати НЕстраховими ретельно прописані в умовах страхового договору.
Якщо ж Ви придбали поліс автоцивілки, то страхове відшкодування в разі ДТП отримує постраждала сторона від страхової компанії винуватця події. Що ж до винуватця ДТП, то його, на підставі складених співробітниками поліції протоколів, встановлює виключно суд.

Однак, той факт, що з 1 січня 2015 року по даний час СК «МЕГА-ГАРАНТ» не зареєстровано жодного повідомлення про страхову подію, що сталася у м. Івано-Франківськ, виникають сумніви в тому, що мова йде про діяльність саме СК «МЕГА-ГАРАНТ».

Компанія готова надати вичерпну відповідь СВОЄМУ клієнту за умови надання ним контактних даних та номеру страхового договору, за яким в нього є ОБГРУНТОВАНІ претензії щодо якості обслуговування та виконання компанією взятих на себе зобов’язань.
Відгук успішно відредаговано