Мінфін - Курси валют України

Встановити

Довго виясняли обставини

1/5
afina4t52016-08-03 10:34:41
Стався у мене випадок. Я застрахувала свій автомобіль RENO в цій компанії. Потрапила в ДТП. По-перше дуже довго їхали, по-друге експерти сказали, що це я винна у цій пригоді, хоча вони не врахували багато факторів. Загалом почали довго виясняти обствини, перевірка, опитування. А потім взагалі сказали, що мій випадок не страховий, і я не отримала ніякої компенсації. Мало того, що мені прийшлося витрачати свої гроші, та ще і наслухалась образ!

Коментарі до відгуку - 1

MEGAGARANTMEGAGARANT2016-08-05 11:29:01
ПАТ «СК «МЕГА-ГАРАНТ» дуже цінує своїх клієнтів та ставиться до них з повагою. Випадки грубого відношення співробітників до клієнтів є неприпустими в компанії.

Якщо Ваше авто застраховане по КАСКО, то не має значення хто є винуватцем ДТП. Випадки, які страховик може визнати НЕстраховими ретельно прописані в умовах страхового договору.
Якщо ж Ви придбали поліс автоцивілки, то страхове відшкодування в разі ДТП отримує постраждала сторона від страхової компанії винуватця події.
Що ж до винуватця ДТП, то його, на підставі складених співробітниками поліції протоколів, встановлює виключно суд.

Для адекватного реагування на Ваш відгук та з’ясування того, чи йде мова про діяльність саме ПАТ «СК «МЕГА-ГАРАНТ», надайте, будь-ласка, свої контактні дані та номер страхового договору до головного офісу компанії за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 39
Відгук успішно відредаговано