Мінфін - Курси валют України

Встановити

Огидна Страхова компанія!!! Яка не несе ніякої відповідальності!

1/5
Anto9292022-06-03 16:04:37
після повідомлення про страховий випадок страхова компанія надіслала відмову від виплати та закриття страхування, а страховий платіж списується. Відповідно до п.17.2. Договору, дію Договору може бути достроково припинено на вимогу
Страхувальника або Страховика.
З огляду на вищевикладене Страховиком було прийнято рішення про дострокове
припинення дії Договору з ініціативи Страховика.
Разом з тим, відповідно до п.17.2.4. Договору, у разі дострокового припинення дії Договору
на вимогу Страховика Страхувальнику повертаються повністю сплачен ним страхові платежі. а пункт 17.2.1 зовсім не для цієї страхової компанії взагалі дуже погана компанія нікому не рекомендую цих ошуканців.
6 июня 2022, 9:28
Відгук не зарахований (на 06.06.2022).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
Arx
6 июня 2022, 11:06
Вітаємо!  На жаль,  Вами  надана інформація, яка не дає змогу ідентифікувати проблему, не дає змогу користувачам послуг зробити об'єктивні висновки, оскільки описані Вами ключеві тезиси несумісні один з одним. Просимо надати номер справи.  З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС» 

Коментарі до відгуку - 4

СКСК2022-06-03 16:08:57
Вітаємо! Уточніть, будь ласка, номер справи з якої у Вас виникли проблеми. Ми перевіримо інформацію та надамо зворотній зв'язок. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
Anto929Anto9292022-06-11 19:34:23
Вих. № 4279/12цв від 02.06.2022р.
СКСК2022-06-13 10:09:56
Вітаємо! Дякуємо за відповідь, очікуйте на зворотній зв'язок. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
СКСК2022-06-14 14:32:33
Вітаємо! Перепрошуємо за затримку з відповіддю, спричинену детальною перевіркою дій СК та партнера з приводу списання коштів. Результати перевірки показали, що Ваш випадок не визнаний страховим згідно з умовами договору не визнаються страховими випадками збитки, що сталися внаслідок оголошеної або неоголошеної війни, збройного конфлікту, військових та бойових дій, дій будь-яких законних чи незаконних військових, воєнізованих, збройних формувань, … впливу будь-якої зброї (мін, бомб, снарядів, ракет тощо), покинутих знарядь війни (зброї та боєприпасів) - у Вашому випадку у Бородянці. Також, звертаємо увагу на наступне. Згідно з інформацією, розміщеною на сайті https://warcrimes.gov.ua/: «… Офіс Генерального прокурора разом з українськими та міжнародними партнерами створив цей ресурс для належного документування воєнних злочинів та злочинів проти людяності, скоєних російською армією в Україні.…». Для належного документування воєнних злочинів та злочинів проти людяності, скоєних російською армією в Україні, можливо заповнити відповідну анкету, розміщену на сайті https://warcrimes.gov.ua/ Разом з тим, KSE Institute (аналітичний центр при Київській школі економіки) спільно з Офісом Президента України та Міністерством економіки започаткували проєкт «Росія заплатить». Його мета – зібрати інформацію про об’єкти, що були зруйновані та продовжують руйнуватися в результаті російської агресії. На спеціально створеному сайті https://damaged.in.ua/ можливо надати інформацію про завдану шкоду, яка надалі буде використана українським урядом як докази в міжнародних судах для відшкодування Росією завданих збитків. Крім того, Урядом України створено Фонд відновлення майна та зруйнованої інфраструктури, Уряд України працює, щоб громадяни мали можливість реєструвати зруйноване та пошкоджене майно і залишати заявки на відшкодування у застосунку Дія, додаткова інформація та технічна підтримка 24/7 за телефоном: +380 (98) 567 88 99 https://www.kmu.gov.ua/gromadskosti/fondi-vidnovlennya-ukrayini Урядом України запроваджено Грошова компенсація за зруйноване житло внаслідок збройної агресії РФ. Детальна інформація на порталі Дія: https://guide.diia.gov.ua/view/pryiniattiarishennia-pro-nadannia-hroshovoi-kompensatsii-postrazhdalym-zhytlovi-budynky-kvartyry-iakykhzruinovano-vnaslidok-na-0fe6e45b-3d5a-4f44-a4b6-b3e750c76891. З приводу повернення платежу: банк письмово підтвердив відключення списання коштів, повернеться ще один платіж, очікуємо Заяву. З Вами сконтактували, пояснили ситуацію. Ми завжди на зв'язку, якщо у Вас залишилися питання. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
Відгук успішно відредаговано