Мінфін - Курси валют України

Встановити

нікому не побажаю зв\'язатись з Альфа-Гарант

1/5
rynka2019-12-18 10:23:29
потрапила в ДТП 05.08.2019. Винуватець застрахований в Альфа-Гарант. всі заяви та звернення до компанії зробиа вчасно, документи всі подані, відповідне рішення суду є.
по-перше, мені довелось не менше місяця дзвонити їм щодня, щоб дізнатись суму, в яку було оцінено збитки. хоча обіцяли повідомити через 14 днів.
по-друге, після завершення терміну для виплати збитків мені надійшов лист, згідно з якого страхова мені відмовляє у виплатах, посилаючись на те, що нема підтвердження того, що водій-винуватець мав право знаходитись за кермом того авто. але ж страхують не водія!!! а авто!!!
по-третє, після отримання цього листа язвернулась до юриста, який допоміг скласти листа-вимогу до Альфа-Гарант, де пояснив всю абсурдність їхньої відмови і надав їм 14 днів для надання відповіді. Звичайно, що ці 14 днів вже давно минули і ніякої відповіді я не отримала
отже, по завершенню вже і цих 14 днів дзвоню кожного дня і отримую просто відмовки, «передзвоніть завтра», «не працює система», «не працює інтернет», «нема директора», «справа на розгляді у юристів».
Дзвоню з 06.12.2019.
Відповіді на 18.12.2019 не отримано.
а ще забула написати, що працівники компанії грубіяни!!! в прямлму сенсі слова кричать у трубку! ніякої політкоректності! ніякої вихованості! і це ще при тому, що я завжди розмовляю з ними спокійно і ніколи не підвищувала на голос (а погодьтесь, приводів для цього у мене достатньо)

Коментарі до відгуку - 1

rynkarynka2019-12-23 18:49:45
в продовження моєї історії із вказаною компанією розкажу, що мені виплатили страхове відшкодування у розмірі 60% від обіцяного. при цьому стверджують, що саме таку суму затвердив їх директор після оцінки аварійним комісаром. НАГЛО БРЕШУТЬ!!! тому що озвучена мені була зовсім інша сума!!! і тому звичайно, що заяву про перегляд суми виплат я вчасно не написала. і документи, які доказують дані розрахунки не надають. ШАХРАЇ!!! приховують інформацію від потерпілих! відтягують прийняття рішень! не повідомляють про прийняті рішення! видумують всілякі відмовки! грублять!!! НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ З НИМИ ЗВ'ЯЗУВАТИСЯ!
Відгук успішно відредаговано