Мінфін - Курси валют України

Встановити

В военное положение промышляют унижение украинского народа

1/5
Ribewka2022-05-11 01:27:02
Повідомлення про відступлення права вимоги Talion plus

Повідомляємо, що між нами, ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТАЛІОН ПЛЮС» (далі – «Новий кредитор»), 28.11.2018 року відповідно до чинного законодавства України був укладений Договір.
Також, 05.05.року було укладено реєстр, згідно з яким відбулося відступлення права вимоги за Кредитним договором № (далі – «Кредитний договір») на залишок основної суми кредиту та на всі нараховані проценти за користування ним, а також на всі інші платежі за Кредитним договором, строк оплати яких на дату відступлення права вимоги ще не настав, в тому числі на отримання суми забезпечення виконання основного зобов'язання за Кредитним договором.

Просимо Вас протягом 3 днів перераховувати кошти в розмірі 13тисгрн, що станом на 06.05.22року відповідає розміру Ваших поточних зобов’язань за Кредитним договором зі сплати всіх необхідних платежів на користь Нового кредитора за нижче вказаними реквізитами.

И это при том, что я частично платил по кредиту при возможности, мне кажется, что это уже через чур, при том, Что пообещали кредитные каникулы и не начисления процентов до конца военнго положения. А Вы говорите надо бороться с рашистами, как если у нас в стране есть такие МФО- хуже рашистов, которые реально промышляют действиями против украинского народа!!! Это как? Не ужели нет никакой управы?

Слава Украине!!!

Коментарі до відгуку - 2

MoneyveoMoneyveo2022-05-16 12:11:03
Доброго дня! Нам шкода, що у вас був негативний досвід. Звертаємо вашу увагу, що згідно з пунктом 9.1.1.5. вашого кредитного договору: "кредитодавець має право без згоди Позичальника укласти договір відступлення права вимоги за Договором або договір факторингу з будь-якою третьою особою, відповідно до чого, Кредитодавець в будь-який час, в тому числі після закінчення Дисконтного періоду, має право відступити право вимоги до Позичальника будь-якій третій особі". В рамках чинного законодавства, і законом у воєнний час це не заборонено. Ми впевнені, що компанія “Таліон+” прийме до уваги ваші обставини і ви знайдете рішення, яке задовольнить обидві сторони. З повагою, moneyveo.ua
lawyerTlawyerT2022-07-17 14:42:13
Талион, это бесполезные звонилки, которые только и могут, что доставать звонками. Когда у них не получится, с помощью телефонного террора выбить с вас деньги, тогда продадут ТОВ "Онлайн Финанс", и эти уже подадут на вас в суд. Но это не страшно, с нормальной юридической помощью, их хотелки легко отбиваются в суде в 0. Рекомнедую https://www.lawyer-ti.com. Уже неоднократно побеждали в суде этих недоразвитых онлайнов
Відгук успішно відредаговано