Мінфін - Курси валют України

Встановити
Dinero

Оформлення на сторінці недоступне

Відгук про Dinero

Показати інші кредити

Афера

1/5
RusV2021-09-27 14:28:55
В мае 2021 пришли на почту 2 письма, в которых было указано, что на мое имя оформлено 2 кредита в сентябре 2020 в «организациях» Динеро и Укрпозика (Тов Инстафинанс).Я вообще противник такого рода организаций, услугами которых пользуются лишь наркоманы, аферисты и бомжи.Главное то, что за этот период со мной вообще никто не связывался. Каким то чудесным способом мне удалось с ними связаться (т.к. отвечает робот) и рассказать о мошенничестве, на что мне ответили, что будут разбираться от 3 до 30 дней.Прошло уже 4 месяца и ни слуху ни духу. Единственное, что я узнал от них, так что кредит был выдан онлайн и указали мой старый номер, которым я не пользуюсь лет так 8 и мне не известную электронную почту. С этими данными я отправился в киберполицию и нацполицию, написал заявления и жду… жду уже 4 месяца, ведь так сложно проверить номер карты, адрес электронной почты, на которые были выданы деньги. Сама операция выдачи денег онлайн, без какой либо проверки, является криминалом и такого рода «организации» ничем не отличаются от тех же мошенников, которые облапошивают. Если бы Инстафинанс (владелец этих шарашек) был такой прозрачный, а ведь они по факту тоже пострадавшая сторона, то уже бы все решили и виноватых нашли, а так-шарашка. Ну ничего, я это так не оставлю, далее будет.Подожду расследование и результаты нацполиции, а там в прокуратуру и суд
Dinero
21 декабря 2021, 13:39
Шановний RusV! У нашу цифрову добу, маючи найнадійніші системи ідентифікації та верифікації клієнтів, зокрема BankID від НБУ, яку ми вже застосовуємо майже рік, все одно стикаємось з поодинокими випадками шахрайства. У нас надійнадійна перевірка клієнтських даних перед рішенням про видачу позики, але слабким місцем може будти отримання шахраями доступу до особистих даних громадян.
Ми постійно через усі канали комунікації нагадуємо людям: оберігайте свої особисті дані, ви самі наражаєтесь на небезпеку, коли лишаєте незаблокованими старі номери телефонів, якими не користуєтесь. Зловмисникам достатньо замовити перевипуск СІМ-карти, й уже вони мають дотуп до вашого онлайн-банкінгу.
І так, ми розслідуємо усі шахрайські атаки, активно співпрацюючи як з самими клієнтами, що стали жертвами шахраїв, так і з кіберполіцією. Щоб дізнатись статус Вашої справи, будь ласка, напишіть нам листа на info@dinero.ua, де вкажіть свої ПІБ, ІПН та номер телефону, на який буо взято кредит. Ви обов'язково отримаєте відповідь від наши експертів, які розкажуть про статус слідства.
І будь ласка, не ображайте наших клієнтів: послугами Dinero здебільшого користуються поважні люди, що просто стикнулися з непередбачуваним витратами, або ж потребують «перехопити» гроші до зарплати, а це цілком нормальна життєва ситуація, оосбливо для фінансово грамотних людей. Ми поважаємо своїх клієнтів, і не вважаємо їх «наркоманы, аферисты и бомжи»
Дякуємо вам за розуміння!

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано