Мінфін - Курси валют України

Встановити

Після реєстрації в особистому кабінеті постійні дзвінки з прихованих номерів про доступні кредити, хоча заявок ніде не залишала. Неможливо заблокувати.

2/5
LidiiaM2021-06-25 13:47:57
Брала кредит один або два рази ще рік тому, все вчасно погасила, з цим проблем нема. А проблема в іншому: постійні смс від різних номерів про одобрені для мене кредити (хоча нікуди заявок я не залишала), дзвінки з прихованих номерів практично щоденно з пропозиціями надати кредит. Я так розумію, що вони передали мій особистий номер телефону іншим кредитним компаніям, які тепер спокійно жити не дають. І ще одна проблема в тому, що неможливо видалити свій особистий кабінет, і навіть заморозити його, попри те, що жодних заборгованостей нема, дівчинка на гарячій лінії сказала, що вони видалять його не раніше, ніж через 3 роки після останньої співпраці, а смс порадила просто ігнорувати, так як від такої розсилки відмовитись неможливо. Тому тепер щоденно мушу блокувати по 5 смс з різних номерів, а телефонні дзвінки не можу, так як дзвонять з прихованих номерів. Якщо так триватиме далі, звернусь до кіберполіції.

Коментарі до відгуку - 1

ProRok23ProRok232021-07-05 19:41:57
Для такого є одне рішення купуєте новий номер і використовуйте для таких операцій і ніяких проблем...це збереже ваші нерви.
Відгук успішно відредаговано