Не показують відсотки при оформленні

Артем2025-08-11 08:01:26
Хотів взяти 1000 грн, дали промокод на 50%, вибрав сумму та термін, калькулятор не показав скільки потрібно повернути. Ну добре, думаю подам заявку і там після ухвалення покажут, а не тут-то було, ні, не показало, тільки сумму і термін. Думаю дивно, зайду почитаю договір тоді, хоча усі інші займи просто одразу пишуть скільки потрібно повернути. І тут я офігів… Перші 4 чи 5 сторінок тупого бла бла бла, щоб люди задовбались шукати. Але я дочитав, правда не до відсотків, вони я так думаю були десь на 10 сторінці, я дочитав до КОМІССІЇ, про яку при оформленні чи десь ще не було ані слова. А вона на хвилиночку 15%!!! Я такого грабунку не бачив ніде. Тому заявку відхилив, не так мені та 1000 була вже і потрібна.
CreditKasa
11 августа 2025, 10:50
Дякуємо за ваш відгук, і нам прикро, що у вас залишився негативний досвід. Хочемо зазначити, що комісія за видачу кредиту не завжди становить 15% — вона може бути й 5% (якщо кредит оформлюється на строк до 5 днів включно), а також може бути 0% (якщо у вас є відповідний промокод). Але ви зробили абсолютно правильно, що ознайомилися з договором перед підписанням, адже саме там наведені всі параметри й умови кредиту. І якщо вони вам не підходять — не брати позику теж є відповідальною позицією.

Додатково хочемо зазначити, що умови, які були вам доступні, — 15% комісія + ставка 0,5% на день при терміні кредитування 30 днів — дали б вам 30% за користування кредитом (15% + 0,5% × 30), а це лише 1% на день, що значно менше, ніж умови до 2025 року, коли вартість кредитування в будь-якому МФО становила в середньому 2% на день від суми. Просто за наявності комісії є сенс користуватися кредитом довше.

Коментарі до відгуку - 1

АртемАртем2025-08-11 08:07:42
Пролистав 40 сторінок, який % буде нараховано за 30 днів так і не знайшов.
Відгук успішно відредаговано
Отримати кредит